sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Muistoja Pariisista

Monia on järkyttänyt ja koskettanut Pariisin tapahtumat. Eilen myöhään illalla aloin koneelta katsomaan Pariisista otettuja kuvia ja pala nousi ihan kurkkuun, kun ajattelin mitä ihmiset tällä hetkellä ovat kokeneet siellä. Aamulla jatkoin vielä kuvien selailua ja haikein mielin ihan kattelin kuvia, kun oltiin koko perhe Pariisissa loman vietossa n. 6 vuotta sitten.Yksi kohde oli Disneyland, jossa vietettiin pari päivää ja yksi päivä vietettiin ihan Pariisin keskustassa ja käytiin perinteiset nähtävyydet katsomassa.


Yksi mikä on jäänyt hyvin mieleen, kun kysyttiin lapsilta että mikä oli reissusssa parasta? Vois kuvitella, että lapset vastasivat, että Disneyland. Lapset vastasivat, että Eiffeltorni ja Riemukaari.
Tässä huomasi, ettei reissulla tartte välttämättä aina olla äxöniä ja kauheasti toimintaa. Pelkät nähtävyydetkin saattaa vain riittää. Tietysti tässä saattoi olla, kun pari päivää Disneylandissa pyöri niin alkoi jo ns.kylästyttämään kaikki maailman vempaimet :)


Uusi riemukaari
Pray for Paris <32 kommenttia:

 1. Joo, kyllä vetää vakavaksi tosissaan nuo tapahtumat, viattomia ihmisiä kuolee:( pelottaaki!
  Pariisi näyttää upealta nuissa kuvissa, meilläkin ollu joskus puhetta lähteä sinne vaikka pidennetylle viikonlopulle, mutta ei varmaan uskalla lähteä...

  Hyvää sunnuntai illan jatkoa kaikesta huolimatta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Sari. Sillähän ne saavat huomiota, kun viattomia ihmisiä joutuu uhreiksi.No, nyt vähään aikaan en kyllä lähtis Pariisiin. Kesällä ehkä. Muutenkin, kannattaa ehdottomasti kesällä käydä. Olen käynyt monesti tammikuussa, ei niin kiva kuin kesällä. Ei vaan saa antaa pelolle valtaa ja pitää uskaltaa vain lähteä :) Löytykö Ikeasta mitään kivaa. Mie en lähtenytkään, kävin jumpalla :) Samoin hyvää sunnuntaita, pitää lähteä kattoon Silta sarjaa...alkaa 3 minuutin päästä. Heipat täältä!!!

   Poista