maanantai 30. marraskuuta 2015

Ripaus joulua

Tänään kun aamulla heräsin, niin maa oli ihanan valkoinen. No, eipä siitä näystä ehtinyt kauan nauttia...nimittäin nyt koko ajan tulee vettä, plää. Ei kiva :(

Tänään laittelin vähän lisää joulujuttuja. Kööpenhaminasta ostetut vaneriset kuuset pääsivät keittiön tason päälle. Täällä on nimittäin päivälläkin niin pimeä, että valoja saa pitää koko ajan päällä. Aamusta sytyttelin jo kynttilöitä palamaan. Näistä vanereista kuusista tykkään tosi paljon, vieläkö olis nuo tähdet poissa...niin olis perfect.



Marimekon Kuusikko verhot silitin tänään ikkunaan. Parempi laittaa jo ikkunaan, kohtahan ne saa ottaa pois. Nämä kuukaudet menee vauhdilla eteenpäin. Artekin musta valkoiset Siena verhot menivät nuorimmaisen tytön huoneeseen. 





Tällä hetkellä on vain nämä kirkkaat tähdet ikkunoissa. Tarkoitus loppuviikosta laitella taas lisää joulua.


Kaapista hain huopaset pöytätapletit. Tällä hetkellä yx lemppari materiaaleista on huopa, joka minusta sopii hyvin talveen ja etenkin jouluun. Odottelenkin jo sitä lunta ja pikku pakkasta, että saan vetää huopikkaat jalkaan :)






Vielä en ole laittanut punaista väriä jouluun, ainoa on punaiset omenat Alessin hedelmä kulhossa. Loppuviikosta taidan kaivaa jo vähän punaisia tonttuja esiin. 

Taidan lähteä tästä katteleen, että tuleeko siellä oikein paljon vettä. Jos lähtis käveleen kaupungille ja hoitamaan pari asiaa.

Kiva kun taas piipahdit lukasemassa :)



4 kommenttia:

  1. Nuo vanerikuuset ovat ihanat <3.

    VastaaPoista
  2. Söpöt kuuset ja nättiä verhokangasta <3
    Sulla on sielä niin tyylikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Tänään on vähän innostettu lisään laittaan joulua, kun tuota luntakin kerran tuli viime yönä reilusti. Huomiseksi kuuleman luvattu pientä pakkasta, joten eiköhän nuo lumet nyt pysy.

      Poista