tiistai 2. helmikuuta 2016

Keittiiöön uutta ilmettä


Terveisiä täältä sairastuvalta :(. Se olisi helmikuun eka päivityksen aika. Lauantaina tunsin kuin kaktus olisi kurkussa ja silloin ajattelin, ettei voi olla totta. Olenko taas tulossa kipeäksi. Ehdin edellisestä flunssasta toipua ja olla terveenä reilun viikon. Sunnuntaina nousi sitten kuume, ylä-asteen aikoihin ollut viimeksi kuumeessa  eli oiskohan tämä ollut nyt toinen kuume elämäni aikana.

 Vitsit on enää vähissä. Toivottavasti tauti on äkkiä taltutettu. Eilen illalla ja vielä tänä aamuna teki vielä pahaakin. Sehän tästä vielä puuttuis, että kunnon örkkätaudin iskis. Nyt taas olo ihan ok, kun lääkinyt itteä kunnolla ja levännyt.

Ennen sairastelua...
Lauantaina keittiiöön vaihdoin keväisemmät verhot. Sitä ennen mulla ollut nämä Marimekon Kuusikko verhot ikkunoissa, jotka ovat ns. jouluverhot. Annoin olla ne pitempään ikkunassa, koska eivät ole mielestäni niin jouluiset.Alunperin olen ostanut  tämän Artekin H55  kankaan keittiön pöytäliinaksi, mutta tiedän kokemuksesta ettei meille näin vaalea kangas käy tai en jaksa olla jatkuvasti pesemässä sitä, vaikkakin kangasta voi pyyhkiä. Joten vein kankaan ns.luotto ompelijalle ja hän tekasi kankaasta pari kappaa ja lopusta vielä sain pari tyynynpäällistä sohvalle. Kankaasta  moni on tehnyt pöytäliinan tai tyynynpäällisiä. Minusta kankaan kuosi sopii hyvin myös verhoksi.

Aikasemmihan mulla on ollut keittiössä ennen joulua Artekin Siena kangas, jonka olen nyt laittanut Oonan huoneeseen. Keittiö onkin oikeastaan ainoa paikka missä verhot vaihtuu useammin ja varmaan senki takia kun kappaan ei paljon kangasta mene eli kustannukset ei nouse pilviin :). Monesti kuosit ovat aika simppeleitä, jotka käyvät moneen tilaan. 
Mie muistin aikana alan laittaan S-postia Ruotsinkelen opettajalle, etten pääse tänään Ruotsinkielen kurssille :( Nyt vain pitäis yrittää vähän levätä. Olen tänään kyllä luvannut yhden jutun hoitaa illalla ja mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Siitä sitten myöhemmin, ainakin kivalta projekti vaikuttaa :)


Toivottavasti te olette saaneet olla terveenä, nimittäin aika monen perheessä tauti jyllänyt jo useamman kerran.


Oikein kivaa tiistaita sinne
ja
Heipat täältä!!!

2 kommenttia:

 1. Kivat, pirtsakat verhot!
  Huija, ko sulla tuo flussa ei meinaa päästää otteestaan!:(
  Mulla ei ole vielä onneksi ollu, vaikka lähipiirissä onki pärskitty! Toivottavasti ei tulekaan...
  Mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Tykkään kans kovasti verhoista, jopa meän Oona neiti jolla aina vahvat mielipiteet asioista :). Kuume näyttää jo hellittävän, mutta kurkku on tosi kipeä. Pitäis olla vain hiljaa ja yrittää ettei kauhesti porisisi. Toivottavasti sinne asti ei tauti iske. Kivaa viikkoa myös sinne <3

   Poista