tiistai 22. maaliskuuta 2016

Snow Castle 2016 Kemi

Tänään suuntasimme aamusta koulun kanssa Kemin lumilinnaan, joka sijaitsee ihan keskustassa Perämeren rannalla. Lumilinna on rakennettu nyt 21 kerran eli vuodesta 1995 saakka ja joka vuosi on ollut eri teema linnalla. Tänä vuonna teemana on linna linnana.

Voin sanoa, että suosittelen kyllä kaikkia käymään,jos vain suinkin on vain mahdollista. Kyllä meillä suomessakin on hienoja kohteita missä kannattaa käydä.

Itselle taisi olla kolmas tai neljäs linnassa käynti ja minusta tämä oli kyllä upein linna sisältä mitä olen käynyt. Aivan uskomattomia töitä ja käsittämättöntä ,mitä kaikkea lumella voikaan tehdä. Kamera oli tietysti mukana ja tässä muutama otos myös teillekkin linnasta.Kuvat kertokoon puolestaan!
Tästä vielä linkki Kemin lumilinnan sivulle ->http://www.visitkemi.fi/fi/lumilinna


Nyt vain pääsiäiseksi nokka kohti Kemiä ja lumilinnaan tutustumaan. Linna on vielä auki 10.4.2016 saakka ja uskon, että lapsetkin varmasti viihtyy :)Kivaa tiistaita sinne!!!


4 kommenttia:

 1. Upea linna!
  Kerran olen käyny, vois kyllä käyä toistekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Nyt kannattaa kyllä käydä ja mielellään pian, ennen kuin tulee loska kelit. Vielä on kaikkialla puhdasta lunta.

   Poista
 2. Todella hieno.
  Olemme kerran käyneet. Silloin teemana oli Angry birds.
  Käymisen arvoinen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtori. Ilman muuta kannattaa käydä. Mullakin ollut pitkä tauko ja nyt oli kyllä hieno sisältä. Ulkopäin oli pikkasen pettymys.Sään armoilla kun ollaan, niin linnan rakentamiseen käytetty aikaa vain 3 viikkoa, kuin tavallisesti käytetty aikaa 6 viikkoa.

   Poista