keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tapetti vaihtoon

Helmikuu sujahti vauhdilla ohi ja on ensimmäisen maaliskuun päivityksen vuoro. 

Koulunpenkillä on oltu ja harjoiteltu eka kertaa elämässä verkko-opiskelun saloihin. Huomenna on taas verkko-opiskelua, mutta ajattelin mennä ihan koululle kuunteleen opettajamme opetuksia. Voin sanoa, että meillä on aivan ihana opettaja Eija Keränen, innostava, luova, osaa asiansa, hyvä puhumaan ja kuuntelemaan ym. ym...Sanon tämä varmaan eka kertaa elämässä, että lähen kouluun ihan opettajan takia :)

Koulusta kun tulin tänään  kotia, niin piti vähän ohentaa pölykerroksia ja ulkoittaa välillä tota imuriakin. Samalla innostuin vaihtaan tapetin. No, en nyt ihan huoneita alkanut tapetoimaan...vaikka kyllä tekis mieli aloittaa jo pientä pintaremonttia.
Vaihdoin nimittäin olohuoneeseen tapettiryijyyn uuden tapetin ja pienellä jutulla sai taas pientä uutta ilmettä olohuoneeseen. Kukkatapetti sai väistyä vähäksi aikaa ja laitoin tilalle graaffisen tapetin.
Oona neiti oli tyytyväinen kun vihdoin ja viimein kukkatapetti lähti.


Kivahan tästä tuli :) Sopivan kokoinen pätkäki löytyi laatikosta. Pitää varmaan alkaa jo pikkuhiljaa miettiin jo pääsiäisaskartelujakin. Nimittäin nuo päivät menee sellaisella vauhdilla, että huomaan kohta että hups, pääsiäinen on käsillä ja mitään en ole saanut aikaiseksi.

Kivaa loppuviikkoa sinne!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti