keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Vaihderikas pääsiäinen

Pääsiäinen on ohi ja arki on taas koittanut. On kyllä ollut kiva vaihderikas pääsiäinen, menty vähän joka suuntaan. Eilen illalla tultiin kotia, joten pääsiäiskoristeetki on vielä keräämättä kokonaan pois. Onneksi niitä ei tullut edes kauheasti laitettua.

Pitkäperjantainahan suuntasimme aikaisin aamusta Huutokauppakeisarin luo, tästä pääset KLIK Huutokauppakeisari postaukseeni. 
Koko päivähän siellä vierähti rattoisasti ja suosittelen käymään, jos tykkää antiikista ja vanhoista esineistä. Itse huusin hienon Iittalan lasisen vadin ja nyt olen saanut selville vadin alkuperän. Laitan postauksen loppuun tästä.

Sieltä suuntasimme Seinäjoelle yöpymään Sokos hotellille. Aamulla syötiin kunnon aamupala ja sen jälkeen käytiin katsomassa Seinäjoella Alvar Aallon suunnitelmia hienoja rakennuksia. Alvar Aalto on kyllä ollut hieno suunnittelija, upeaa  hienoa modernia arkkitehtuuria.Seinäjoen hieno kirjasto,
 Alvar Aallon hienoa arkitehtuuria.Lakeuden risti

Seinäjoelta suuntasimme Kaustiselle raveihin, jossa meän heppa juoski. Kelihän ei ollut kaksinen ja rata oli surkeassa kunnossa, joten tämä toi  lisäjännityksen juoksuun. Hienostihan siellä meni :)

Hevonen Tir Du Caux, jota me kutsumme Tirriksi otti T76 voiton. Sen jälkeen olikin kiva lähteä kotia ajelemaan hymyissä suin.
Tässä Jutta Ihalainen lämmittelee.


Onnelliset voittajat.Kotona oltiin yksi yö ja aamupäivästä suuntasimme auton taas pohjoisempaan suuntaan laukku uudelleen pakattuna. Oona kävi Aavasaksalla laskettelemassa, käytiin sukuloimassa ja kerkesinpä vielä käydä Pellon Vihreälläpysäkillä ja paluu matkalla kävin vielä kahveella Pörrö porossa.

Tiistaina koittikin normi arki eli verkko-opiskelua heti aamusta ja illalla suuntasimme takaisin kotiin. Monta paikkaa ehti pääsiäisenä käydä ja aika meni kuin siivillä.Vielä...


Huutokauppa vatiin....
Mietin viime postauksessa vadin oikeata nimeä. Vadin tosiaan huusin viime Huutokauppakeisarin käynniltä ja Aki mainitsi, että on Iittalan rangasvati. 

Netistä yritin sillä nimellä hakea vatia, mutta en löytänyt. No, pitkän haun jälkeen vihdoin löysin vadin netistä. Vati on Iittalan Pisararengas vati ja Timo Sarpaneva on tämän suunnitellut. 


Anopille näytin kuvan vadista ja hänellä oli kaapissa saman sarjan sokerikko, josta oli kansi mennyt rikki. Sain hältä tämän sokerikon. Tämä sarja hieman muistuttaa Marimekon Sukatmakkaralla sarjaa, josta mulla onkin juomalasit. Voikin kivasti kattauksessa käyttää näitä yhdessä.Minusta on kiva sekoittaa kattauksissa erilaisia astioita.


Juttua tuliki ihan kivasti kuvien kera, joten kivaa keskiviikkoa sinne kaikille!

Täällä alkoi nyt satamaan ihan kaatamalla vettä, kiva kun sulaa lumet ja kesä tulee,JEEE...Palataanpas taas ja kiva kun kävit lukasemassa 


.)
2 kommenttia:

 1. Kaikenlaista olette kyllä ehtineetki tehä pääsiäisenä! Mukavaa, ko on tuomosia pyhärupeamia!;)
  Ja upea tuo vati!

  Millä maalilla maalailit nuo sinun pyökki tasot keittiössä? Minua haluttaa kovasti saaha pyökit kans piiloon!!! Ja mitäs ehotat, että teen nuille sokkeleille, maalaanko ne ja millä värillä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Oli kyllä kiva pääsiäinen :). Maiseman vaihto tekee välillä hyvää. Miepä käyn kattomassa uudestaan tuon sinun päivityksen ja vastaan sinne sulle noista maalauksista samalla :)

   Poista