torstai 19. toukokuuta 2016

Vierailuohjelmaa

Tämä viikko on menty tohinalla eteenpäin, on ollut monta tapahtumaa ja ohjelmaa. Eilinen ja tämä päivä on mennyt koulutuksessa, olemme käyneet tutustumassa erilaisiin yrityksiin, hotelleihin ja taidetapahtumiin.

Eilen suuntasimme linja-autolla Rovaniemelle. Kävimme ekana tutustumassa Mainoa Design Shoppiin, sieltä sitten Arctic Light hotelliin ja viimeisenä käytiin Kulttuuritalo Korundissa, jossa sattui olemaan museopäivä ja pääsimme samalla opastetulle kierrokselle. Lopuksi saimme osallistua Jatkuva aika-työpajaan, jossa saimme tehdä paperia.

Kamera oli tietysti mukana ja kuvia tuli taas näpsittyä "muutama"eli kunnon kuva pläjäys on luvassa. Kaikista kuvista/taidetöistä en muistanut ottaa tietoja ylös, että kenen työ on kyseessä ja minkä niminen on työ.


Kulttuuri Korundi

Tässä oli hienosti naisten korkokengistä  tehtyä taidetta
Puuvilla-ja pellavapaperimassasta tehtyä taidetta.

Työpajassa päästiin testamaan paperin tekemistä.Kun saimme paperit valmiiksi, niin työpajan ohjaaja lupasi lähettää työt meille kotia, kun työt ovat kuivuneet. Olipa ystävällinen palvelu :) Kiitos Kaija!!!


Tänään oli yhtä mielenkiintoinen päivä ja laitan myöhemmin lisää kuvia näistä kahdesta päivästä. Kuvia ja juttua tuli jo sen verran, että jatkan postausta sitten myöhemmin.


Huomenna on uusi kiva päivä tulossa. Menen nimittäin tutustumaan yhteen sisustussuunnittelu ohjelmaan ja olen ihan innoissaan tästä.


Oikein kivaa loppu iltaa sinne <3


4 kommenttia:

 1. Olipas siinä monenlaista , vähän jotain jokaisen mieleen.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä osallistumassa arvontaan. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Mie katsoin eka noita kenkä taideteoksia hämähäkeiksi, vissiin pelkään niitä niin paljon että näen hämppiksiä joka paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minustakin ne näytti ihan hämähäkeiltä ja aluksi en ekana hoksannut, että on tehty korkokengistä :) Hauska luova idea. Nuo paperitaide jutut olivat ihania, jotenkin herkkiä. Kivaa viikonloppua sinne!!!

   Poista