tiistai 2. elokuuta 2016

Anttilan loppuunmyynnistä

Harmittaa pikkaisen kun Anttila lopettaa toimintansa. Täällä Torniossa Rajalla Kauppakeskuksessa Attila ei varmaan ehtinyt olla kuin reilu  pari kuukautta.
Isot muutokset tehtiin liiketilaan ja moni sai sieltä työpaikan...moni varmaan mielissään uudesta työpaikasta, mutta lyhyeen loppu sekin ilo :(. Ite en ehtinyt käymään kuin pari kertaa liikkeessä.

Viime viikolla  Anttilassa moni tuotteista oli -40% alennuksella ja pitihän sitä ittekki sitten käydä katsomassa, jos jotain kivaa löytäis sieltä edullisesti.
Anno sarjan tuotteet on mielyttänyt aina silmääni ja niitähän sitten tarttui mukaan -40% alennuksella. Saakohan tätä  Anno sarjaa enää mistään?Oonan huoneeseen ostin uuden maton, joka kelpasi myös neidille. On väriltään harmaanruskea ja on 100% villaa.  Neidin huoneessa on nyt remontti, josta suurin osa huonekaluista myös menee vaihtoon ja kiva myös saada uusi matto lattiaan kun remontti valmistuu. Neidillä on jo selvät sävelet, että mitä huoneeseen tulee...onneksi ollaan samoilla linjoilla. Osa tavaroista varmaan laitan myyntiin ja  osan annan pois.

Keittiöön ostin uuden leipäkorin ja servettipaketin. Pari harmaan sävyistä pellavaista tyynyn päällistä ja yksi kukkavaasi tarttui myös mukaan. Katotaan tässä syksyn aikana mihin ne löytää paikkansa.


Yhden kivan kynttelikön löysin verkkokaupasta -30% alennuksella, laitan siitä myöhemmin postausta tulemaan. Kohtahan sitä saa alkaa kynttilöitä poltteleen.
Tuntuu uskomattomalta, että on jo elokuu ja kohta koulutkin alkavat lapsukaisilla. Kesä on kohta harmittavasti loppu ja illat pimenee täällä pohjoisessakin. Aina se vaan tuo kesä menee liian nopsaa.

Onko siellä tehty hyviä ale ostoksia Anttilasta tai muusta paikasta?Kuullaanpas taas :)


2 kommenttia:

 1. Miekään en ehtiny käyä ko kerran Anttilassa ja ihastelin sielä semmosia sudenkorentotyynyjä, harmi kun loppu!
  Kivoja löytöjä olet tehny :)
  Kesä mennee aina niin äkkiä, itekki sammaa ihmetelly!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun et saanut tyynyjä. Tänään kävin Kärkkäisellä ja siellä oli sudenkorento tyynyjä...en tiä onko sellaisia mitä etsit? Tänään tuli jopa rakeita täällä ja vettä tuli kuin saavista sekä ukkonen paukahteli...ihme keli. Toivottavasti vielä saadaan nauttia lämpimistä päivistä, koska monesti elokuukin on ollut kivan lämmin. Kivaa loppu viikkoa sinne! Täällä huhkitaan loppu viikko lapparin kimpussa eli siustellaan hyväfiiliksen tiloja :) Kivaa hommaa!

   Poista