perjantai 7. lokakuuta 2016

Marimekon verhot keittiöön

Vitsi, tämä viikko meni vauhdilla... viuh ja ollaanki jo perjantaissa.En pyristele vastaan :)
Viikko on mennyt koulun penkillä ja välillä käyty työmaallakin.  Oonan huoneen remonttikin edistyy hitaasti, mutta varmasti :). Odotan jo innolla, että pääsen siivoileen ja sisustamaan huonetta. Yläkerta on nyt siis yhtä kaosta.Viikonloppuna kun siivoilin, niin samalla vaihdoin  Marimekon verhot ikkunaan. Nämä jo monta vuotta vanhat Artekin Siena kapat saivat väistyä kaappiin. Kaipailin jo vähän väriä verhoihin.

Muistin, että mullahan on varastossa n. 8 vuotta vanhat Marimekon verhot , nimeltään Onnelliset. Olen aina tykännyt raidoista ja ruuduista, vähemmän kukista. Nämä ovat mielestäni vielä kivan värisetkin ja sopivat nyt syksyn sisustukseenki ja muuhun tähän hetken värimaailmaan mitä meillä nyt on.


Samasta Onnelliset sarjasta löytyy myös pussilakanat ja tyynynpäälliset. Yksi pussilakana on ratkennut, kangas mennyt ihan haperoksi. Pitää varmaan jotain kankaasta kehitellä nyt syksyn aikana.


Nyt koulukassi vaihtuu urheilukassiin ja miepä lähen paineleen Body Pump tunnille Hyväfiilikseen, meinaa tulla kohta kiirus...vaikka on tossa kiven heiton päässä.
Joten pus pus ja hali hali eli tällaisia perjantai kuulumisia tällä kertaa .)


<3

Päivi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti