maanantai 3. lokakuuta 2016

Missasin

Lauantaina kun siivoilin, niin vaihdoin samalla puhtaat petivaatteet. Mulla on nämä yhdet ainoat valkoiset pellavaiset petivaatteet pari sänkyyn vain olemassa ja sitten nämä kaksi uutta Anno sarjan harmaata tyynynpäällistä, jotka ostin Kodin Ykkösen ale myynnistä.

Sunnuntaina meinasin alkaa Elloksesta tilamaan vähän tummempia pellavaisia petivaatteita näin talveksi, niin perkule -50% ale kuponki oli mennyt vanhaksi :(, olisin saanut yhden tuotteen puoleen hintaan. No, ei auta kuin odottaa uutta tarjousta. Missasin pahasti jälleen kerran :(. Yleensä ostan kaikki tuotteet ale hintaan, selvää säästöä. Mites siellä? Odotatko hyvää tarjousta jostain tuotteesta ennen kuin ostat?Ethän Bikke missaa sie tätä!!!

Virvatulen palkinnon voitti nimimerkillä  Bikke, ei ole vielä ilmoittanut ja en löytänyt hänen tietoja mistään eli Bikke ilmoitahan pikaisesti tietosi s-postiini, niin saan toimittaa lahjan sinulle.

Jos voittajaa en tavoita 16.10.2016 mennessä, niin arvon Virvatulen palkinnon uudestaan.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!!!


2 kommenttia:

 1. JOs Bikkeä ei löydy niin ei muutakuin uutta arvontaa pystyyn :D
  Miehän hyödynnän kaikki mahdolliset alennukset. Nytkin ollaan miehen kanssa kyttäilty mistä saisin himoitsemani huivin halvimmalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie odotan tohon 16.10 asti jos Bikke siihen mennessä ilmestyy jostain :). Täällä sama homma alennusten suhteen :) Toivottavasti tärppää huivin suhteen :)

   Poista