tiistai 25. lokakuuta 2016

Uutta Oonan huoneeseen

Tilattiin n. reilu viikko aikaa neidin huoneeseen uusia julisteita Deseniolta ja tänään paketin hain sitten postista. Tilasin kolme eri kokoista julistetta. Silloin oli -25% kaikista ja kun tilasi yli 50 eurolla, niin sai vielä postimaksut kaupan päälle. Tarjoustahan ei voi ohittaa, jos s-postiin tulee viestiä :)

Malttamattonan aukaisin paketin, koska neidin kanssa oltiin valittu mielestäni hieno kuva ja luonnosahan tämä näytti yhtä hyvältä kuin koneellakin, jopa paremmalta!!!
Siis tykkään tästä ihan mielettömästi ja onneksi otettiin iso koko tästä, pienessä tämä ei olisi näyttänyt yhtä hyvältä. Vielä kun ostetaan kehykset tähän ja laitetaan neidin huoneeseen paraati paikalle kuva.


Otin kuvasta muutaman ns.kuvan, tämä on minusta taiteellinen ja hieno kuva tanssijasta. Voi, kun itekki osaisi tällaisia kuvia ottaa. Taidetta suoraan <3


Kuvissa tulee esille hyvin voima, notkeus ja jopa herkkyys. Tykkään.


-Olen vissiin muutaman kerran  jo maininnut :)


Mitäs tykkäsit kuvasta? Pitää yrittää Oonasta ottaa sitten kuvia, kun saadaan se tanko huoneeseen. Olisi kiva tehettää siitä myös taulu.


Vitsailin neidille, että menet tangolle ja heilutat pyörähdyksessä jauhoja ympäri huonetta. Arvaatte varmaan kuka joutuis silloin siivoamaan? Ei ehkä mikään maailman paras idea :) Tulis varmaan hieno kuva, kun jauhot vielä lentäis hienosti ns. kehässä tangon ympärillä....ehkä teen tätä vain mielikuvituksessani.

Nyt kuulkaas jumpalle. Kävin  päivällä töissä juoksemassa varmaan elämäni tokan tain kolmannen Coopperin ja tulos ikääni nähden oli hyvä. Jotain hyötyä sentään iästäkin :).Tienasin siitä itelleni 200 euroa eli ei huono saavutus. Työpaikkani palkitsee hyvästä suorituksesta. Olen tyytyväinen suoritukseen, kun en ole yhtään juossut tai pahemmin edes aerobista liikuntaa harrastanut aktiivisesti. Paukkuja jäi kyllä vielä, joten nyt Body pump tunnille, lihakset töihin.


Kuulemmapas taas <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti