maanantai 14. marraskuuta 2016

Neidin huoneeseen pikkasen väriä

Vitsi kun nuo viikonloput menee turhan nopsaa ja maanatai aamut aina tuntuu yhtä raskailta, kun kello soi jo ennen seiskaa.

Sunnuntaina vietettiin täällä isänpäivää  rennosti. Oma isäni on kuollut 20 vuotta sitten, ehti just nähdä vanhimman tyttöni Elisan syntymän.
Eilen isänpäivänä lapset toivat iskälle aamupalan sänkyyn ja olivat tehneet hauskat kortit iskälle ja papalle. 
Päivällä käytiin isolla poppoolla ulkona syömässä ja vielä Napapiirillä käytiin katsomassa joulupukkia. Samalla otettiin koko poppoosta kuva joulupukin kera. Sunnuntai meni siis leppoisasti ja napa paukkuen hyvää ruokaa massussa.


Viime viikolla sain vihdoin ja viimein Oonan huoneeseen teettämäni vaaterekin. Kun mentiin syyslomalla Norjaan, niin Pellon Seita Shopissa piti sen verran pysähtyä, että sain pari juttua sieltä ostettua neidin huoneeseen. Ostin nämä kupariset vaateripustimet vaaterekkiin ja tämän herätyskellon. Antavat sopivasti väriä huoneeseen. 

Tässä muutama kuva huoneesta. Verhot  ja tanko puuttuu vielä. Huonekaluja ei tule nyt enempää jo tangonki takia. Sängyn pitkälle seinälle olisi kiva saada joku taulu, mutta sillä ei nyt ole kiirettä tai sitten  koko seinän  peittävä valokuvatapettikin voisi olla myös kiva.Ekana meinasin tilata Hay Loopin vaaterekin, mutta ei ollut kuin 40cm ja 130cm leveänä. Ei auttanut kuin teettää, että sai sopivan kokoisen eli tämä on 60cm leveä ja mahtuu kivasti nyt vaatteet esille. Just sopivan kokoinen tähän nurkkaan. Hintakaan ei ollut päätä huimaava :).

Tästä pääset kurkkaan Oonan uuteen remontoituun huoneeseen KLIKOona on kirjaimellisesti virittänyt jouluvalot kattoon :). Tytöt ovat kumpikin laittaneet omat jouluvalot huoneeseen, muualle ei olla vielä laitettu. Katsotaan, koska sitä itse innostuu näitä laitteleen?
Oisko siellä ideoita tuohon oikean puoleiseen seinään?

Mie lähen tästä kohta laskeen lampaita .) Elikkäs ,oikein mukavaa alkuviikkoa sinne kaikille!!!

<3
6 kommenttia:

 1. Ihana toi vaaterekki. Teettämällä saa just sitä mitä etsiikin.
  Pellon Seita Shop on kyllä niin ihana paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään kans ja on just sopivan kokoinen tuohon nurkkaan :) Seita Shop on kyllä kiva paikka ja muutenkin Vihreä Pysäkki. Kas kumma sieltä aina jotain pientä tarttuu mukaan :)

   Poista
 2. Ihana on vaaterekki minunki mielestä.
  Mitähän laittasit tuohon Oonan seinälle, ei tule nyt mithään miehleen, kyllä sie jotaki keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Joo, pitää rauhassa kattoa jos jotain keksii tässä myöhemmin seinään. Nyt nauttia tästä vaaleudesta, kun ennen seinistä oli mustia.

   Poista