tiistai 8. marraskuuta 2016

Tauon paikka...

Viikko on taas vierähtänyt vauhdilla ja pieni reissukin tuli tossa tehtyä  kun Oonalla oli koulusta syysloma. Paljon tuli taas kuvia  otettua reissun aikana, mutta palaan syysloma reissuun myöhemmin eli hengissä ollaan täällä vaikka blogia en ole nyt yli viikkoon päivitännyt.

Koulun penkillä kun on päivät ja illalla tekee vähän työhommia, jossain välissä yrittää salillakin käydä... vaikka tuo sohva on nyt jotenkin enemmän kutsunut minua kuin punttisali tai jumpat. Pientä väsymystä ollut ilmassa, joten pieni blogi päivityksen tauko on ollut pakko myös ottaa. Palaan siis reissuun myöhemmin kuvien kera. Hieno oli reissu ja mahtavia maisemia nähtiin koko poppoo.
Loppu viikko menee työpaikan asiakas illan järjestelyissä ja niistä voit käydä lukemassa Pohjolan Sanomien nettilehdestä, mistä on kyse :)

Palataanpas viimeistään lauantaina syyslomareissun postaukseen!


<3
3 kommenttia:

 1. Postausten tekeminen ei tapahdukkaan yks kaks, vaan oma aika niihin mennee,ko kaikki hommat tekkee.
  Ihana kuva reissusta ja hyvä kuva sinusta kans♥

  Mukavaa keskiviikkoa, meilä on täälä 15 astetta pakkasta!

  VastaaPoista
 2. Postausten tekeminen ei tapahdukkaan yks kaks, vaan oma aika niihin mennee,ko kaikki hommat tekkee.
  Ihana kuva reissusta ja hyvä kuva sinusta kans♥

  Mukavaa keskiviikkoa, meilä on täälä 15 astetta pakkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissusta kyllä sai hinoja maisema kuvia :). Kiitos kivasta kommentista Sari. Täällä kans kylmä viima, ettei pahemmin ulos huvita mennä. Nyt suihkuun ja kohta sänky kutsuu. Kivaa loppu viikkoa sinne <3

   Poista