keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Yhteistyö/alennuskoodi

Parisenkymmentä Maria Drockilan joulumyymälää on avattu nyt ympäri Suomea, etelärannikolta Rovaniemelle asti. Viikko sitten saatiin myös tänne Tornioon Rajalle Kauppakeskukseen Maria Drockilan kynttiläpaja.

Joulumyymälä on kivan jouluisesti sisustettu jouluvaloja myöten. Myymälöistä saa moneen makuun mm:ssa erilaisia kynttilöitä, kynttilän alustoja, servettejä ja jopa heijastimia. Piipahdin viime viikolla Tornion liikkeessä työpäivän jälkeen ja samalla minulle tarjottiin blogin kautta yhteistyötä tuotteiden näkyvyyttä vastaan ja tottakait suostuin tähän tarjoukseen. Sain valita mieluisat tuotteet liikkeestä itselleni. Olin kuin karkkikaupassa :) ,oli kaikkea kivaa tarjolla.

Sitten tuli mieleen, että vanhin tyttö täyttää vuosia tulevana viikonloppuna, niin teen tuotteilla kattauksen pöytään. Valitsin väriin sopivat tuotteet ja halusin myös valita ei niin perinteisiä tuotteita. Kulta ja kupari on nyt kovasti myös sisustuksessa mukana eli niillä sitten mentiin.


Näillä koristelin kattauksen

Kesällä ostin täältä Torniotar liikkeestä metritavarana pellavaa, joka oli -50% alennuksella. Siitä on nyt tehty pöytäliina ruokailutilan pöydän päälle. Pöytäliina pääsi nyt eka kertaa pöydälle, näin syntymäpäivän kunniaksi.
Pellavaliina toi sopivasti juhlavuutta tilaan, vaikka muuten olen tosi huono käyttään pöytäliinoja. Kattasin tuotteilla pöydän ruoka-ja kahvistelua varten.
Pentikin korkeaan vaasiin laitoin tämän lakatun pöytäkynttilän, sävynä shampanja ja alla kuparin värinen alusta. Iittalan punaviinilasin ja marimekon sukat makkaralla lasin käänsin nurinpäin ja päälle asetin kullan sävyiset ornamentti kynttilät. Punaviinilasin sisälle laitoin  pienen eucalyptus oksan.

Jääneistä nahkapaloista leikkasin kapeat nauhat koristeiksi servetteihin ja Ikean lasikannu sai myös nauhan ympärille.


Kahviservetit olin  tyystiin unohtanut ostaa. Otin näistä ruokaserveteistä yhden kerroksen pois, niin sai ohuemman servetin. Laitoin servetin pieneen suppuun nahkanarulla kiinni ja hyvin palveli ruokaservetit kahvituksessa.
Pari tunnelmallisempaa kuvaa vielä loppuun.Kelluva ruusunkukka kynttilät laitoin eri kokoisiiin Iittalan festivo kynttiläjalkojen päälle.
Jos et pääse asioimaan näissä liikkeissä mitkä on nyt avattu, niin NOU HÄTÄ!
Ostoksia voi tehdä myös verkkokaupassa osoitteessa www.mariadrockila.fi. ----> KLIK. Käy tutustumassa tuotteisiin ja inspiroidu!


Minulla on ilo tarjota teille lukijoille -20% alennusta tänne Tornion Rajalle Kauppakeskukseen Maria Drockilan kynttiläpajaan eli -20% kaikista tuotteista. Kun käyt asioimassa, niin mainitse kassalla blogini nimen Muuttuva kotini, nimellä saat kyseisen alennuksen. Alennus koskee vain Tornion liikettä ja alennus on voimassa 7.12.2016 saakka.


Ihanaa kohta viikonloppu, tuntuu jo että on levon tarpeessa. Pitkät koulu/työpäivät ja vielä tämä pimeys/vesisade.  Perjantaina pitää sinnitellä vielä pikkujoulut. Saa nähdä tuleeko noutaja kesken illan?

Oikein kivaa loppuviikkoa sinne ja olethan muistanut osallistua Värisilmän lahjakortin arvontaan? Arvonta aikaa tuonne kuun loppuun eli 30.11.2016 saakka. Klikkaa tästä KLIK.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti