tiistai 20. joulukuuta 2016

Arvonta suoritettu!

Eilen postauksessa ilmoitin, että laitan kivan arvonnan pystyyn näin joulun alla. Sain yhteistyön kautta Venla  Oy:ltä arvottavaksi kivoja joulusia käsintehtyjä lusikoita, haarukoita ja veitsejä, kutakin 2 kipaletta. Vuorokausi oli aikaa osallistua arvontaan. Halusin, että lahjan saaja saa paketin ennen joulua.

Tontut pöydällä ovat Venla Oy:n tuotteita, eikö olekki kivoja :)


Viime jouluna ostin iselleni näitä Venla Oy:n tonttulusikoita joulumyyjäisistä ja sopivat hyvin esim. glögijuoman sekoitukseen. Lisää Venla Oy tuotteista löydät kuvia heidän fb-sivultaan eli Venla-Tuote Oy.




Tällä kertaa arpa-onni suosi Tiinaa. Tiinalla on myös blogi, nimellä Käy peremmälle. Tiina on uskomaton tekemään hyviä kirppislöytöjä ja keräilee vanhoja huonekaluja, joita silloin tällöin tuunailee. Käyhän tutustumassa.


Tiina oli laittanut kommentti kenttään näin :

Venla-tuote on nimellisesti tuttu jostakin 90-luvun lopulta mutta mitään näistä tuotteista ei taida meiltä löytyä. Nuo tontut veikeine nimineen on kyllä aivan ihania ja niin on kyllä tämä palkinto-settikin ❤

Kiitos kaikille osallistujille ja kiva kun jaksatte laittaa myös tänne kommentteja 
<3





5 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita. Onnea voittajalle <3
    Ihanaa joulua Päivi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni ja uskon, että voittaja on oikein tyytyväinen lahjastaan :) Sinne myös oikein rauhallista joulun aikaa <3

      Poista
  2. Kiitoksia, tämähän oli mukava yllätys ❤

    VastaaPoista