maanantai 20. helmikuuta 2017

Kauneushaaste

Olo tällä hetkellä on kaikkea muuta kuin hehkeä ja kun peilistä katsoo, niin ehkä parempi pysyä melkein peiton alla ja ovetki laittaa lukkoon, ettei vain kukaan tule kylään ja säikähdä .) Eilen kun olin lähdössä jumpalle, niin yhtäkkiä iski tosi huono olo ja kuumemittari kainaloon. Lämpöä oli 37,3 astetta ja se on mulle paljon...kuumetta tosi harvoin. Oonalla oli aikaisemmin  illalla noussut lämpö melkein 38 asteeseen.

Nyt ollaan Oonan kanssa sitten kahdestaan kotosalla.

Pirtsakka SUORTUVA blogista Nanni  laittoi mulle kauneushaasteen kymmenen kysymysten kera ja päätin tarttua haasteeseen.


1. Varhaisin meikkimuistosi?

Ylä-asteella varmaan kasilla laitoin eka kertaa meikkiä. Rippikuvaan taisin eka kertaa laittaa ripsaria, mutta ysille kun menin niin sitten olikin menoa :) Värivoidetta oli niin paljon kasvoissa, että näytin varmaan siltä että on naamari kasvoissa. Muistan, että laitoin jopa sinistä luomiväriä huuliin ja mustat rajaukset oli kova sana. Dingo lookki ja hiuksetkin oli kuin Neumannilla :) Ysillä mulla meni ihokin huonoon kuntoon, että jouduin käymään ihotautiläkärillä. Onneksi sain sieltä hyvät lääkkeet ja voiteet, niin saatiin iho suhteellisen hyvään kuntoon.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

Oriflamen huulipuna ja tenderi sekä Lumenen huulipuna. Huulipunaa laitan silloin tällöin huuliin kun muistan, tuomaan vähän väriä kasvoille.Oriflamen tedneri toimii myös näppyihin nopeasti, kuivattaa finnin pois päivässä...mutta huulet kyllä rasvaa.

Muuten tässä minun uusi nahkainen käsilaukku, jonka ostin viime viikolla Laukku Kulmasta täältä Torniosta. Olivat vasta tulleet ja kaikki laukut olivat ystävänpäivänä -20%. Aikeisempi laukku oli tekonahkaa ja oli jo aikansa elänyt ja päätyi nyt roskikseen.





3. Lempituoksusi?

Mie olen tosi surkea käyttään hajuvesiä ja tuoksuja. Tämän  Diorin tuoksun sain  vajaa 8-vuotta sitten Ilmarilta kun  täytin 40-vuotta. Tultiin Roomasta ja sain lentokentältä valita itselleen sopivan tuoksun. Dove dödöä käytän kainaloon ja suihkusaippuoita, joissa on joku raikas tuoksu. Sanokaahan heti, jos alan haisemaan ihan kauhealle :) Mulla alkaa heti päätä särkeen esim. Stokkan hajuvesi osastolla.




4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Hyvin puhdistettu iho on kaiken perusta, niin meikkikin näyttää paremmalta ja voiteet imeytyy. Kosmetologilla pitäisi käydä säännöllisesti. Viime kerrasta jo aikaa melkein vuosi. Ei koskaan meikit päällä nukkumaan, vaikka olisin kuinka väsynyt.
Kun ikää on tullut, niin on ihon hoitoon nyt enemmän kiinnittänyt huomiota. Olisi tietysti pitänyt aloittaa jo aikaisemmin kuin silloin  reilu 45 vuotiaana kunnollinen ihon hoito..No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ryppyjähän nyt ei saa kadotettua millään, mutta voi niitä ainakin vähän ehkäissä säännöllisellä rasvaamisella. Ennen käytin mitä saattuu rasvaa kasvoihin, jopa ilmarin jalkarasvaakin voitelin kasvoihin...heh.heh.

Kasvoharja pitää varmaan kaivaa taas kaapista, jäänyt nyt vähemmälle.



5. Uusi kosmetiikkalöytösi

Kaupasta yleensä ostan harvoin mitään meikkejä. Nyt olen ostanut paljon Oriflamen tuotteita, koska ne ovat laadukkaita ja sopivat hyvin kukkarolleni.
Oriflamen Eco Beaty sarjan öljy on huippu, ravitsee hyvin näin talvella ihoa ja on kivan tuoksuinen ( On muuten monet ns. huippumerkit testeissä lyönyt) ja oriflamen Diamonts kasvovesi on ylivoimaisesti paras kasvovesi mitä olen koskaan kokeillut. Maria Åkerbergin kurinta-aine on myös huippu, kuorii kasvoja hellästi.



6. Ikimuistoinen virheostoksesi?

Heh... Ostin kerran kun oli sähköpostiin tullut, että saat 4,90€/paketti, hampaan valkaisu liuskia. Tuli yksi paketti ekana ja sitten niitä alkoi tulemaan monta pakettia perään...en ollut lukennut sääntöjä tarkasti eli loppujen lopuksi paketit tulivat maksamaan reilu 100 euroa. Yhden paketin vissiin kokeilin ja muut olen antanut eteenpäin. Semmoinen muovi luiska suuhun ja sitä piti piettää tietyn ajan. Onkohan tuo sana nyt oikein...liuska vai luiska...no varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan, heh. 

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Nyt reilun vuoden verran olen vasta käyttänyt päivittäin kevyttä meikkivoidetta, lähinnä talvisin. Kesällä kyllä ilman. Tietysti jos ulos lähtee, niin voi vähän laittaa meikkivoidetta tasoittamaan rusketusta.

8. Eyeliner vai kynä?

Kynä ehdottomasti ja sävy tumman ruskea. Lineriä kerran kokeilin, eihän siitä tullut mitään. Sotki vain.

9. Tuote jota ilman et tule toimeen?

Kulmat pitää saada aamulla kuntoon eli kulmaväri ja tietysti kosteusvoide kasvoihin...muuten varmaan iho olis ihan korppuna. 



10. Tuote jota haluaisit kokeilla?

Vasta tilasin esittelyillasta tämän ripsi seerumin, oli kohtuu hintainen. Monesti meinannut ostaa, mutta korkea satasen hinta on jättänyt seerumin hyllylle. Mulla on kyllä tuuheutta ripsissä, muttei pituutta...jos tällä sais vähän pitemmät ripset???






Kiitos  Suortuvan Nannille  haasteesta ja laitan tämän kauneushaasteen seuraaville ihanille naisille/ blogeille :


Käy peremmälle

My sweet home 

My life 

Muoti mielessä

Oma koti valkoinen


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3










13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oleppa hyvä ja kiva jos lähdet haasteeseen mukaan :)

      Poista
  2. Voi kiitos haasteesta 😊 Kiva postaus! Oriflame on myös mun suosikkimerkki ja aika monen muun 👍 Jospa tänään saisin postauksen aikaiseksi 😊 Ihanaa viikkoa Päivi ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että lähdet haasteeseen mukaan :) Tämä oli kiva toteuttaa, vaikka olo ei ole mikään maailman parhain...onneksi helpottumaan päin. Huomenna pakko raahautua töihin, neiti kyllä saa vielä jäädä kotia. Samoin sinne ihanaa viikkoa <3 ja pitääpä käydä sitten lukasemassa postauksesi :)

      Poista
  3. Kiitos paljon kivasta haasteesta, otan sen ilomielin vastaan ;)

    Mukava oli lueskella tuita sinun juttua ja sai vinkkejäki.

    Kivaa uutta viikkoa sulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Sari <3

      Just tulin suihkusta ja perkule laiton tätä Eco Beaty sarjan öljyä vahingossa hiuksiin. Mulla oma öljy hiuksiin, onneksi kasvoihin en laittanut hiusöljyä...vaikka onhan tuota Ilmarin jalkarasvaakin laitettu kasvoihin...ei kait olis ollut niin vaarallista .)
      Samoin sinne hyvää viikkoa <3

      Poista
    2. Hih;) mullekki käyny joskus noin:)

      Poista
  4. Löysin kivan blogisi, jään mukaan! Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja tervetuloa seurailemaan blogiani :). Onneksi olo jo helpottunut, nyt muutamaksi tunniksi työmaalle. Kivaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  5. Ihana uusi laukku. Itsellä haavessa uusi laukku mutta sitä malliua ei tunnu olevan missään mitä olen haaveillut. Ei Stokkalla voi edes olla siinä kosmetiikkapuolella kun tulee heti niin huono-olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sopivan rento laukku, ei liian hieno :) Käy sopivasti näin arkena ja reissuissa. Täällä kyllä haaveessa ostaa joskus sellainen hienompi laukku. Mie olen haju herkkä tai oikeastaan koko poppoo. Meillä ei voi polttaa haju kynttilöitä ja iso tulppaani kimppukin piti viedä keittiön pöydälle olohuoneesta. Mie en kyllä sitä moittinut. Kivaa viikkoa sinne, mie lähen muutamaksi tunniksi töihin. Täällä kohta -20 astetta pakkasta,grrr...

      Poista
  6. Hei Päivi, kiitos vielä haasteesta, nyt se olisi tehty ja luettavissa blogistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Kiva kun tartuit haasteeseen :) Pitääpä käydä heti lukasemassa. Kivaa alkavaa viikkoa sinne <3

      Poista