maanantai 27. helmikuuta 2017

Stailaus keikalla

Eilen kävin ystäväni Sannan luona ja heille on tehty osakkeeseen sauna-ja pesuhuone remppa eli kaikki on laitettu ihan uusiksi lattiasta kattoon.

Tänään heillä oli esittely remontista ja lähinnä pesuhuoneen ja saunan saumattomasta lattiasta. Lopussa linkki tähän saumattomaan lattiaan. Lupasin Sannalle, että käyn stailaamassa tilat ns. esittelykuntoon. Sanna itse oli eilen niin huonossa kunnossa sairauden takia, niin mielellään kävin auttamassa ystävää.

Kokosin eilen kotoa vähän sisustusrekvisiittaa ja kävin eilen illalla tilat stailaamassa. Tein kaksi eri värimaailmaa, harmaalla ja turkoosilla.Harmaa

Värimaailma pesuhuoneessa on musta valkoinen. Sannalla itsellään oli nämä kynttilät ja metallinen vati, jotka sijoitin pitkän tason päälle. Marimekon raita pyyhkeet asettelin pinoksi nurkkaan.Saunassa toistui sama värimaailma. Lyhdyn sisälle laitoin harmaan kynttilän ja saunatonttu koristaamaan  ikkunaa. Kontrastia toin vaalealla laudeliinalla. Sannalla ja Markuksella tarkoitus seinät käsitellä  mustalla  arktic saunasuojalla, jossa vähän hopeata  pling pling seassa, sävy Kemi.


Turkoosi

Vadille laitoin Gantin pyyhkeet ja turkoosit Iittalan tuikut tason päälle. Valkoiseen korkeaan vaasiin teko orkidean oksat.Lattiassa musta Polyuretaani pinnoite, jossa seassa hopeita hileitä.Selkänojan päällä on lednauha, joka kivasti antaa valoa. Uskon, että kun seinät saa tummemman värin niin valo tulee paremmin esiin ja antaa kivaa tunnelmaa saunojille.Tänään täällä Torniossa on ollut kolmessa paikkaa esittelyt tästä saumatomasta lattiasta ja ihan kivasti kuuleman oli ihmisiä käynyt katsomassa. Minulle tämä Polyuretaani pinnoitelattia oli ainakin uusi tuttavuus.

Tästä pääset tutustumaan  Varmakoti sivuille, jossa kerrotaan lisää saumattomasta lattiasta----> KLIK

Uskon, että Markus ja Sanna ovat tyytyväisiä saumattomaan lattiaan. Ainakin helppo pitää puhtaana ja Sannallakin helppo liikkua, kun joutuu pyörätuolilla liikkumaan.


Kiitos Sanna ja Markus eilisestä!!!


Sannalla oli tänään vähän parempi päivä kuin eilen, hymykin jo irtosi. Tässä on kyllä semmoinen nainen, ettei pienestä lannistu vaikka vastoinkäymisiä on tuon tuosta.


Kiva aina välillä tehdä näitä stailauksia, pienillä jutuilla saa uutta ilmettä.

Onko teille tuttu tämä Polyuretaani pinnoite? Esittelyyn muuten jätin tämän turkoosin värimaailman, tuomaan vähän väriä tilaan.

Mie lähen valmistautumaan  nyt syvävenyttely tunnille, pari päivää selkä nyt juilinu ja uskon että venyttely vähän helpottaa oloa. Koneella istuminen ei ainakaan nyt helpota sitä :(


Heipat täältä taas <38 kommenttia:

 1. Ihanat tilat ja niin tyylikkäästi stailailit ne Päivi!
  Uusi tuttavuus mulleki tuomonen lattia, en ole koskaan kuullutkaan.

  Toivottavasti venyttely auttaa sinun selkään :)
  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, oli kiva käydä stailaamaassa. Tämä olikin helppo stailaus, kun pitteet kunnossa :) Vähän parempana selkä. Meillä tämä ns. sukuvika. Naurannutkin, että meillä on C-lonkat niinkuin koirilla. Jos en olisi kuntoillut koskaan, niin selkä olisi paljon paljon huonomassa kunnossa. Kuntoilu parasta lääkettä.

   Poista
 2. Ihanan stailauksesta teit ja piristi kovasti päiväämme ��oot niin huippu ystävä omine taitoinesi ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Joo oli kiva käydä ja sai taas kyllä nauraa meidän hyville stailaus ideoille mitkä jäi nyt toteuttamatta :). Samoin sinne ihana ystävä, ollaanpas kuulolla ja toivottavasti puheesi palautuu pian normaaliksi <3 Iso hali rutistus täältä sinne <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Tämä oli helppo stailata kun oli niin hienot tilat. Stailattiin tavaroilla mitä kaapista löytyi. Kivaa viikkoa sinne ja työn iloa maalaukseen. Sulla on niin upeita töitä <3

   Poista
 4. Voi miten ihana kylppäri ja kauniit stailaukset on noi molemmat värit. Olet kyllä ihana ystävä kun kävit auttamassa Sannaa. Me jokainen tarvitsisimme sinun kaltaisen Ystävän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :) Mielelläänhän sitä ystävää auttaa <3. Sanna on itse niin hyvä sydämminen, positiivinen ja iloinen, että monesti omatki huolet ja murheet tuntuu niin pieniltä ja unohtuu kun tietää mitä hän käy läpi. Pitäsi joka päivä ittekki muistaa, että saa olla onnellinen että on terve.

   Poista