perjantai 9. kesäkuuta 2017

Iso kiitos sponsoreille, tsemppaajille ...

Tänään Oona  lähti opettajansa Satun kanssa Tankotanssin Em-kisoihin Budapestiin.

Huomenna Oonalla on ensimmäinen koitos eli semifinaali, josta pääsee 10 parasta sunnuntain finaalin. Pidetään iso peukku, että esitys menis nappiin. 

Sanoinki neidille lähtiessään, että älä ota paineita sijoituksesta, että tämä on  ennen kaikkea sulle ainulaatuinen kokemus. Olet jo voittaja nyt, että olet päässyt tänne saakka. Teet parhaasi ja tulet kokemusta rikkaampana takaisin, oli sijoitus mikä tahansa.

Kyllähän äidillä tunteet nousi pintaan, kun Oona tämän Suomen edustuspuvun vetas päälle. Itkuahan siinä piti pidätellä ja muutaman kerran nielaissa. Tuli konkreettisesti itsellekin esille, että neiti lähtee edustaan Suomea.
Me vanhemmat ei lähdetty katsomaan kisoja, vaan jännitettään täältä kotoa käsin. Vielä epävarmaa näkeekö kisoja mistään...ehkä jälkeenpäin Youtubesta?Iso kiitos kuuluu sponsoreille jotka ovat tukeneet Oonan Em- kisamatkaa Budabestiin.JOKIVARREN KUNKKU OY KLIK

YLLÄS LOMA OY KLIK

JA

MIUKIN SAUNA,LAUTTA JA PALJUT KLIK


 • SEKÄ ISO  KIITOS LIIKUNTAKESKUS HYVÄFIILIKSELLE, ETTÄ OONA ON SAANUT KÄYDÄ HARJOITTELEMASSA HEIDÄN TILOISSA <3 • EMMALLE TANSSI KOREON TEOSTA <3
 • SANNALLE ESIINTYMISPUVUN TEOSTA <3
 • SANNALLE ORIFLAME MEIKKEJEN LAINASTA KISOIHIN <3
 • SATULLE ISO KIITOS, ETTÄ OTIT OONAN HUOLETTAVAKSI KISOIHIN  <3

KIITOS KAIKILLE JOTKA OLETTE OLLEET TÄSSÄ HENGESSÄ MUKANA, ISO <3 TÄÄLTÄ!!!


Eikö peukut pystyyn :)

6 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea ja tsemppiä Oonalle. Ihanaa kun olette saaneet sponsoreita matkaan. Olen samaa mieltä, että sijoitusta tärkeämpää on mieletön kokemus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Yksi sponsori tuosta puuttuu, mutta ei halunnut nimeä :) Joo ilman muuta kokemuksena huippu ja iso plussa jos sijoitus hyvä. On varmaan kova taso tuolla, ainakin uskoisin niin. Toivottavasti jostain näkis livenä kisat ja arvaa kuka huomenna jännittää ja vatta kipeänä...iik.

   Poista
 2. Voi Oonaa!!! <3 täällä peukut ja varpaat pystyssä, mutta todellakin oli sijotus mikä vain, on tyär nyt jo voittaja ja ihania kokemuksia ja muistoja saa varmasti reissusta. Ei ihme, että kyyneleitä sait piätellä... jännä viikonloppu teilä sielä kotona. Toivottavasti jostaki näkkee kisan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jostain pystyis seuraamaan. Täällä jännitetään koko viikonloppu. Nyt katsomaan Raja Run juoksua, tuli soppeli kelikin juoksijoille.

   Poista