torstai 29. kesäkuuta 2017

Lomalta palattu kotiin :)

Kesäloma on vietetty nyt kokonaan minun osalta. Eilen aamulla  viiden maissa palattiin lomareissulta kotia. Olipa kiva hypätä omaan sänkyyn ja painaa pää omaan tyynyyn. Eilinen päivä menikin sitten laukkuja purkaessa  ja pyykkiä pesten.

Oltiin 10 päivää reissussa ja ajankohta oli kyllä nappi lähteä kauemmas Suomesta, kun täällä ollut tosi kylmiä kelejä. Tiedän monia, että ovat juhannuksena lämmittäneet takkaa  ja pyörineet villasukat jalassa.

Taisi city jäniskin ollut kylmissään, kun on vieraillut paviljongin sohvalla :)
Eilen illalla oli pakko ottaa ulkoa kuvia, sen verran reissun aikana kaikki oli kasvaneet ja minun äitienpäivä hortensiakin oli onneksi vielä hengissä, yes!

Viikonloppuna on pakko varmaan ottaa hanskat käteen ja alkaa kerämään kukkapenkistä kaikki roskat pois. Samalla suihkuttaa jotain myrkkyä laattojen väliin, ettei kaikki kasva laattojen välistä eli viikonlopuksi riittää puuhaa, kun kuvia kattoo. Mulla on vielä kaikki kesäkukatkin hakematta ja osa ikkunoista vielä pesemättä. Onneksi rappuset sain nyt yhteen kertaan öljyttyä.Paviljongissa ei tänä kesänä ole vietetty pahemmin aikaa, joten tervetuloa hyvät kesä kelit!!!
Onneksi pionit eivät ole vielä kukkineet eli ehdin niistä nauttia vielä :)

Huomenna täytyy muutama tunti käydä tekemässä töitä työmaalla ja sen jälkeen pihan kimppuun.... sekä hakis ne kesäkukat, jos niitä on enää jäljellä???
Ilmari tänään leikkasi nurmen ja pihaki kyllä heti näytti siisitimmältä. Kuvissa siis vielä leikkaamatta.

Viikonloppuna käyn paremmin lomakuvat läpi ja teen matkapostauksen matkastamme. Katoin, että järkkärillä tuli otettua 733 kuvaa ja kännykällä melkein 300 :) eli "pientä" matkapostausta on luvassa.


Oikein mukavaa ja rentoa tulevaa viikonloppua kaikille!!!

<34 kommenttia:

 1. Mukavaa, kun oletta päässeet turvallisesti kotiin :)
  Kauniin näkönen piha teillä, mie ripottelin rouvia suolaa kivien väliin, ettei ruohot kasvais, mutta ei näytä toimivan, vinkkaahan mulleki aine, millä ne pysyis poissa, jos löyät semmosen.

  Nyt on lupaillu viikonlopuksi vähän lämpimämpää, täällä on satanu melkein joka päivä!
  Kivvaa huomista perjantaita ja mielenkiinnolla oottelen lomakuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, turvallisesti olhaan kotona ja matka meni paremmin kuin hyvin :) Tänään sain vähän kesäkukkia haettua ja siivottua terassin. Hui ko tuo naapurin tuomi roskittaa ja siitepölyttää...vois salaa käydä siihenki jotkut myrkyt laittamassa...ärsyttää!!! Joo, miepä ilmoittelen mitä myrkkyä laitan laattojen väliin. Mulla kaapissa yhtä, jolla kyllä sain korkean tuijanki yhtenä kesänä tapettua ko suihkuttelin vähän liikaa :( Tänään laittelin kuvat koneelle ja pitää nyt katella, että mistä alkais postaan ekana.

   Poista
 2. Mekin oltiin yli 2 vkoa reissussa.Oli mukava nähdä miten kesä oli edennyt ja kasvit kasvaneet,myös rikkaruohot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Aikku teillä oli kiva reissu :) Kiva olla reissussa, mutta on se kiva kotiakki tulla. Reilussa viikossa ehtii kyllä kasvaan kaikki ja varsinki nuo rikkaruohot. Huomenna jatkuu pihan siivous. Tänään sain terassin siivottua siitepölyiltä ja roskilta. Osa kesäkukista tuli haettua. Eipä kauheasti ollut vaihtoehtoja mitä istuttaa, minusta näytto Tamppiksessa monet kukat ihan surkeilta. Pitää varmaan jossain puutarhalla käydä vielä hakemassa muutamaan purkkiin kukkanen tai sitten jos löytyis Ikeasta? Kivaa vko loppua sinne <3

   Poista