sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Vihdoinki/ Finally!!!

Elokuun puolessa välissä kerroin, että olen pitkään etsinyt sopivaa penkkiä makuhuoneeseen ja vihdoin ja viimein sen sitten löysin. Penkki tilattu elokuussa, mutta penkin sain n. pari viikkoa sitten haettua matkahuollosta. 

Mulla oli aluksi kolme vaihtoehtoa, mitä oli miettinyt penkiksi makkariin ja jokaisella penkillä on tavallaan oma tarina, josta lupasinkin myöhemmin  kertoa ---->KLIK.


Yhtenä vaihtoehtona oli tämän tyylinen  rustiikkinen penkki. Tätä tiedustelinkin yhdestä verkkokaupasta, mutten koskaan saanut penkistä mitään tietoja ja hintaa, joten penkki sai jäädä eli penkki ei ollut mulle edes tarkoitettu.Tori.fi sivulta näin myynti ilmoituksen, jossa kaupattiin Artekin ritiläpenkkiä. Halpa penkin hinta ( 60euroa)  ja tummaksi petsattu sävy jäi mietyttämään penkin alkuperäisyys ja aitous. Tarkistin vielä ystävältäni aitouden ja oltiin yhtämieltä ettei penkki ole aito, joten penkki sai jäädä.Valkoisen Harmajan blogin Suvilla bongasin yhdessä kuvassa tämän penkin ja siitä teinkin häneltä kyselyä, että mikä penkki kyseessä? Penkki on Suomalaisen  Gedigon valmistama. Menin heti heidän verkkokaupan sivulle ja katsomaan sieltä vielä tarkemmin penkistä tietoja, hintaa ja mittoja.

Olin ostanut lehden, jossa oli asuntomessu numero ja sieltä bongasin myös tämän penkin ja eikö luuri käteen ja soittamaan Gedigoon.

Olen kuullut, että asuntomessut kun päättyvät niin monet tavarantoimittajat myyvät edullisemmin huonekalut ja tavarat mitä on kohteissa. Minua onnisti ja sain penkin -50% ale hintaan. Sovittiin myyjän kanssa, että penkki käy vielä Habitaressa, siksi näin pitkä toimitusaika penkillä. 

Nyt penkki onnellisesti seisoo makkarin sängyn päässä ja onhan penkki kaunis. Ihana nahan ja puun combo <3 Penkki on tehty puusta ja nahasta. Penkissä ei ole käytetty yhtään ruuvia, joka on minusta tosi siistiä. Käsityötä parhaimillaan ja jota kyllä arvostan suuresti <3


Penkkiä kokeilin useampaan paikkaan, koska penkki on todella moni käyttöinen. Käy oikeataan tilaan ko tilaan. Kuvat kertokoon puolesta <3
Penkki on kyllä monikäyttöinen huonekalu. Käy varaistuimeksi useammalle ihmiselle ja käy moneen tilaan. Kuistissakin tämä käy ihanasti klassikko  Cole&Son tapetin kanssa. Uskon, että tulen penkkiä käyttämään muissakin tiloissa kuin vain makkarissa. Näytti sen verran hyvältä monessa tilassa.Hyvää kannatti siis odottaa <3

11 kommenttia:

 1. Ompa kyllä kaunis penkki ja sopii näköjään tilaan ko tilaan!
  Niin nättiä siellä, kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on kyllä <3

   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne. Mie lähen tästä Ikeaan, pitää lähteä vaihtaan yx taso ko tuli väärä ja toivottavasti siellä ei ole yhtä paljon porukkaa kuin vko loppuna.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä ostos ja on kyllä kaunis väreiltään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku ja kiva ko oikea penkki vihdoin löytyi ja tykkään tällaisista huonekaluista, jotka käy moneen tilaan :)

   Poista
 4. Onpa kyllä kaunis ja sopii niin moneen tilaan.

  VastaaPoista
 5. Tälläkin on penkkiin ihastuttu <3

  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne Nanni :)

  VastaaPoista
 6. Upea penkki! Sopii hyvin kuistille 👍 Ihanaa tiistaita 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana :) Penkki kyllä sopii hyvin kuistiinki, varsinki tapetin kanssa nappi. Penkki päätyi nyt makkariin, kun siellä ei ole oikein mihin laittaa peitteet yms. Samoin sinne ihanaa viikkoa <3

   Poista
 7. Hieno penkki ❤️ Harmi kun meidän makkariin ei mahdu penkkiä. Siihen olisi niin kätevä laittaa päiväpeitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3

   Täälläkin päiväpeitteet yms. olleet aina lattialla ja onneksi nyt saa laittaa penkille kaikki. Harmi kun ei tilaa siellä penkille. Meillä just ja just mahtui, että jäi vielä metrin verran kulkureittiä :) Ihanaa viikkoa sinne. Menee nämä viikot taas vauhdilla, kohtahan istä on taas vko loppu . )

   Poista