keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Pesuhuoneeseen uutta ilmettä pienellä budjetilla

Noin kuukausi sitten mietin yläkerran pesuhuoneeseen pientä päivitystä tähän päivään ja kirjoittelinkin sitä täällä. Remonttia ei ollut tarkoitus alkaa tekemään, mutta pientä piristystä tila kuitenkin kaipasi. Olihan remontista kulunut n.13 vuotta. Tila oli minusta vähän kolkko ja väritön eli kaipasi vähän kontrastia ja pirteyttä. Pesuhuone on lähinnä nuorimman tytön käytössä.

Pienellä budjetilla tein päivityksen eli melkein kaikki tuotteet ovat vanhoja, paitsi muutamaa tuotetta lukuunottamatta. Ihastuin Tikkurilan vuoden 2018 väriin eli ruukkuun ja halusin sitäkin myös tuoda pikkasen tilaan. Ihastuin tähän  värimaailmaan ja näitä väriä halusin myös tuoda pesuhuoneeseen. 
Tänään sain postista tilaamani Color Now 2018  lehtisen, jossa myös oli  tämä kaunis kuva.
Kuva Tikkurilan sivultaLähtötilanne eli ennen muutosta
Muutoksen jälkeen...
Tason päälle laitoin vanhan tumman harmaan  30x60cm kokoisen laatan, tuomaan pikkasen kontrastia tasolle ja vastapainoksi vaalean pärekorin. Pari tuoretta eucalyptus oksaa hain kukkakaupasta, jotka samalla tuovat kivaa väriä ja pirteyttä tilaan sekä ihanan tuoksun.Kolme pärekoria tilasin Prisman verkkokaupasta ja pari niistä päätyi tähän kapeaan kaappiin ja  näin värikkäät pullot sekä purukat sain niihin sopivasti piiloon.
Korkean maljakon laitoin nurkkaan tummineen oksineen.
Kaktuksen purkissa on pikkasen sitä ruukun sävyä ja tarkoitus ruukun sävyä tuoda lisää johonkin pieneen yksityiskohtaan.Sopivia pellavapyyhkeitä en ole vielä täältä löytänyt, joten vanha tumman harmaa pyyhe saa kelvata siihen saakka kun löydän sopivat.


Pyyhekoukusta en tykkää yhtään eli se menoo jossain vaiheessa vaihtoon. Mulla olisi yksi By Lassenin stripp koukku laatikossa ja miettinyt jos sen laittais. Alakerran wc-tilassa sellainen onkin vieraspyhkeelle ja toimii.
Ikeasta ostin pienen korin lattialle  wc-papereille.
Suihkukaapin sisälle laitoin puisen pienen ritilän tuomaan vähän lämpöä.


Peili ja lamppu olisi kiva saada uusi, mutta pienellä muutoksella mentiin nyt ja rahaa kului muutokseen n.35 euroa, taas jaksaa vähän aikaa näillä mennä..öhöm, sen 13 vuotta  :)Mitäs tykkäsit muutoksesta?

Hyviä vinkkejä otetaan vastaan pellava tai froteepyyhkeistä :)

4 kommenttia:

 1. No todellakin tykkään, niin freesi ja modenrin kaunis. Sie se vain osaat nämä hommat.
  Ihanaa loppuviikkoa hani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos taas kivasta palautteesta <3. Joo,taas jaksaa vähän aikaa kattoa, peili ja lamppu olisi velä kiva löytää edullisesti :)
   Samoin sinne ihanaa viikkoa :)

   Poista
 2. Voi miten kivalta näyttää! Hieno muutos, kerta kaikkiaan upea! Ihanaa päivää Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jaana <3 Tuli ihan kiva muutos ja lompakkokaan ei paljoa keventynyt :)
   Samoin sinne kivaa loppu vikkoa <3

   Poista