tiistai 23. tammikuuta 2018

En koskaan sano EI.

Tiedättekö sen tunteen, että olet joskus sanonut... että tätä ei tule meille enää ikinä tai tuo on minun inhokki väri ja oletkin alkanut siitä pikku hiljaa tykäämään, kun se esintyy yhä enemmän esimerkiksi sisustuksessa.

No, mistä tämä ajatus lähti liikkeelle...

Oona eli nuorin tyttö oli käynyt kaverin kanssa Ikeassa ja oli ostanut prinsessakatoksen ja uudet valot huoneeseen omalla rahalla. Prinsessakatos meillä joskus ollutkin, kun tytöt olivat pieniä. Tässä muutama vuosi myin sen pois ja ajattelin kyllä, että sellaista ei enää tule meille. No, siinä se sitten nököttää neidin huoneessa ja eihän tuo niin pahalta näytä. Onneksi on tuollainen ohut josta valo pääsee läpi ja ei ole sellainen röyhelö ripsu "unelma". Onhan tuo sellainen kiva pesä :)


Neiti on taas huoneen järjestystä vaihtanut ja silloin ajattelin, että onneksi en ole laittanut ilmoitustaulua ja tauluja seiniin...olis taas ollut väärässä paikkaa ja monta uutta reikää olis saanut taas iskeä.
Ehkä parempi kun nojailevat seinää vasten tasojen päällä.

Led valonauhan neiti oli kiinnittänyt sängyn yläpuolelle kattoon ja näytti kieltämättä hyvältä, varsinkin iltaisin tuo kivan tunnelmavalon huoneeseen.

Muistan kun joskus ostin meille lehmäntaljan lattialle ja vanhin tyttö kun oli pieni, niin sanoi ettei astu kyllä eläimen päälle. Aina kun käveli työhuoneeseen missä talja oli, niin tyttö kiersi taljan aina reunoja pitkin. No, nyt kun tyttö asuu omassa kämpässä,niin onki alkanut haluamaan taljan oman olkkariin lattialle. Omani myin muutama vuosi sitten eli sitäkään en nyt voi tytölle antaa. Niin se maku ja mieli muuttuu, niin kuin varmasti meillä jokaisella.

Ite olen joskus sanonut,etten osta meille valkoista sohvaa. Parempi, kun sanoo etten koskaan sano ei .) 

Isoja karsintoja on vuosien saatossa tullut tehtyä. Myynyt eteenpäin osa tuotteista ja antanut ystäville sekä osa päätynyt roskikseen. No, kaikkea ei voi säästää sillä ajatuksella, että jos vielä joskus tarttis.


Pari pika kysymystä:


Oletko joskus luopunut sellaisesta tavarasta tai huonekalusta, että toivot ettet olisikaan laittanut sitä eteenpäin ja nyt sille olisi kiva paikka tai käyttöä?  Oma vastaus on tämä lehmäntalja, olisi voinut sen antaa tytölle.

Onko joku inhokki väri tai mistä et ole ennen kauheasti tykännyt, niin on tullutkin sisustukseen mukaan? itellä ei tule nyt mieleen mikään väri, paitsi jouluna,punainen...joka ei ole lempivärini ollut oikein koskaan.Punaista on joskus jouluna ollut pikkaisen jossain ja yhä vain joulunakin vähemmän.. Meillä on kaakeliuunin lunkat kullanväriset ja olen kullan sävystä pienin määrin alkanut tykkäämään, ehkä muutama koriste esine tai kynttilä juttu jossain...ei enempää, kiitos :)

Tällaisia tiistain mietteitä täällä :) 


Nyt taluttaan tuota keskuspölynimurin letkua, viikossa on monta karvapalleroa ilmestynyt tuonne sängyn alle. Makuuvaatteet on viety -21 asteen pakkaseen, huomenna kuuleman luvattu lumipyryä. Nyt aurinkokin pilkottaa kivasti sälekaihtimien välistä eli kevät tulee :)6 kommenttia:

 1. Todellakin tiedän tuon tunteen ettei kannate sanoa ei koskaan. Voi miten monesti olen sen sanonut. Ja miten monta juttua olen pois pistänyt ja myöhemmin sitä katunut. ihanaa viikkoa muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kohtalo tovereita <3

   Samoin sinne ihanaa viikkoa ja pitääpä joku päivä soitella kun tässä kotona nyt ollaan .)

   Poista
 2. Niinpä! Älä koskaan sano ei! Ihanalta näyttää huone ja olisin ollut riemuissani pikkutyttönä tuosta katoksesta! Olen joskus ajatellut, että meille ei tule tiettyjä värejä, mutta niin vaan on tullut :D Ihanaa päivää >3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parempi kun koskaan sano ei :) Samoin sinne ihanaa päivää lumisesta Torniosta.

   Poista
 3. Täytyy sanoa, että Lokki-valaisimen pois antaminen on harmittanut jälkikäteen. Silloin olin vaan ihan tyystin kyllästynyt siihen. Väreistä oranssi on sellainen, josta en pidä omassa sisustuksessa. Muiden kodeissa se kyllä voi näyttää kivalta, mutta ei meille kiitos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kans kun tuntui, että Lokki valaisimia ja Tupla Kupla valaisimia näkyi joka paikassa, olin kans niitä jo myymässä pois. Alkoi ärsyttämään kun joka Hobby Hall kuvastossa ja Anttilassa olivat alessa. Onneksi en sitten myynyt, vaikka niitä vielä näkyykin paljon. Olen vain vaihtanut niitten paikkaa. Pienempi Lokki on makkarissa ja isompi Lokki, joka on vanhempaa tuotantoa on ruokailutilassa. Tietty oranssi täällä mielyttää silmää :) neon värejä meillä ei varmaan koskaan nähdä sisustuksessa :)

   Poista