sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kiva loma takana
Viikko sitten maanantai lensin vanhimman tytön luo Helsinkiin. Voin sanoa, että olin ns.lomalla. Aamut tuli nukuttua pitkään ja ei mitään isompia suunnitelmia päiville. Olin pakannut treenivaatteet mukaan ja parinan iltana kävin treenaamassa Helsingin keskustan Esport Bristol nimisessä paikassa. Kävin testaamassa Body Attac tuntia ja olis kyllä pitänyt olla mukana eri kengät kuin salikengät. Body Attac tunti sisältää paljon juoksua ja hyppyjä. Seuraavana päivänä kyllä olikin jalat kipeänä. Yhtenä iltana kävin Body pump tunnilla ja tytön kanssa käytiin yhdessä hot jooga tunnilla, joka sai kyllä kropan ihanan rentoutuneeksi ettei pahemmin enää jaksanut sen jälkeen kuin käydä suihkussa ja syödä. Naurettiinki, että oltiin perjantai iltana jo yhdeksän jälkeen sängyssä katsomassa televisiota.


Minusta on hauska aina välillä käydä testaamassa eri paikkakunnan saleja. Esportissa sai 20 eurolla käydä päivän aikana niin monessa jumpassa kuin halusi ja myös punttisalin puoli oli käytössä. Pari kertaa raskin käydä, muuten olis käynyt jo "pörssin"päälle.

Viikon aikana tuli siis hieman kuntoiltua ja kerran käytiin  myös Lahdessa raveissa. Käytiin myös Helsingin keskustan upeassa uudessa huonekaluliikkeessä Vepsäläisellä, joka sijaitsi Esport Bristol kuntokeskuksen vieressä, sieltä olis kyllä kotiin tarttunut vaikka mitä mukkaan. Suosittelen piipahtamaan liikkeessä, oli tosi kivasti sisustettu loossit ja kaikki oli kauniisti esillä. Seuraavalla kerralla tiedän missä käyn taas, tämä eka käynti oli sellainen nopea pyörähdys kun piti keritä junaan.

Järkkäriä en ottanut mukaan ollenkaan ja muutenkin tuli tosi vähän otettua kuvia edes kännykällä. Taisin maksimissaan 6 kuvaa räpsässä.

Viikolla pitää paremmin tutustua muitten blogi kirjoituksiin eli mitä kaikkea kivaa olette viikon aikana kirjoitelleet. Pieni some tauko tekee välillä hyvää.


Muistutus vielä...


Huomiseen saakka 22.1.2017 klo. 18.00 on aikaa osallistua luonnonkosmetiikka tuotteet arvontaan eli kipin kapin osallistumaan :)

Huomenna siis 18.00 ratkeaa voittaja eli siihen saakka heipat täältä !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti