keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivä ja lahja itselle sekä hyvä ale vinkki!Oikein muksua ystävänpäivää kaikille <3

Tänä aamuna herätin  Oonan  kouluun ja vein aamupalan sänkyyn näin ystävänpäivän kunniaksi. Itekki sain kahvin ja lohileivän, arjen pieniä nautintoja syödä aamupala rauhassa sängyssä.

Aamupäivästä kävin tervehtimässä ystävää suklailla ja ystävänpäiväkortilla. Samalla juotiin kahvit ja ystävä tarjosi hauskat cocos jätskiannokset. Kiitos Sanna <3

Päivällä käytiin  Oonan ja ystävän Tiinan ja hänen tyttönsä Emmin kanssa Rajalla Kauppakeskuksessa kahvilla. Tiina tarjosi meille ystävänpäivän kunniaksi kahvit herkkujen kera. Kiitos Tiina <3 Ite muistin heitä pienellä  Oriflamen hemmottelupaketilla.
Samalla reissulla käytiin uudessa vaateliikkeessä, joka on vasta avattu tänne Tornioon, Länsirannalle. Vaateliike on nimeltään Anyone. Myyvät mm:ssa Vilan vaatteita.

VINK VINK... Tänään siellä oli ystävänpäivä tarjouksena, jos kaksi ystävää ostaa tuotteita, niin kaikista saa -20% ja jos kolme ostaa, niin saa kaikista tuotteista -30%.Ostin myös  itselle ystävänpäivä lahjan :) Siitä onki aikaa, kun olen itselle ostanut jotain ja tätä olen pitkään kattonut/haaveillut.

Yo Zen kaulakorun sain  -30% ale hintaan ja uskon, että tämä on tyylikäs mustien ja harmaitten vaatteiden kanssa. Tykkään kovasti kun taustalla on vähän puun sävyä. Yksi suunnittelijoista muuten on täältä Torniosta, hieno homma :) Kyllä pohjoisessakin osataan.

Tästä pääset tutustumaan paremmin Yo Zen tarinaan KLIK


Ystävät, olette tärkeitä <3


Toivottavasti sinulla on ollut kiva ystävänpäivä <38 kommenttia:

 1. Kivannäköinen koru. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mummo :) Mieki tykkään kovasti korusta.Samoin sinne ihanaa ystävänpäivää <3

   Poista
 2. Tyylikäs koru.
  Ihanaa ystävänpäivää sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja samoin sinne ihanaa ystävänpäivää <3

   Poista
 3. IHanaa ystävänpäivää ihana Ystävä.
  Itse sovittelin joulun jälkeen Sokoksella tuota samaista korua valkoisena, se on niin upea ja tyylikäs. Itselläni se vielä jäi sinne odottelemaan mutta kyllä minä se joskus vielä ostan. ny töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne mussukka <3

   Joo, nämä on kyllä ihania koruja ja itelle vielä haluttais korvakorut ostaa. Eilen en raskinnut, vaikka olis kyllä ollut nyt hyvä ostaa kun sai 30% alennusta.

   Poista