lauantai 2. maaliskuuta 2019

Täällä ollaan jälleen

Heipparallaa pitkästä aikaa :)


Helmikuu meni vauhdilla ja hyvä niin, kauan odotettu kesä lähestyy ja päivät ovat  pidentyneet, YES!  Töissä saan olla päivittäin jonkun verran ulkona, joten kiva kun aurinko on paistanut  ja mielikin on heti paljon  virkeämpi. Nyt on ollut paljon ystäviä/tuttuja kipeänä ja saan olla kyllä tyytyväinen, ettei itselle ole taudit iskeneet. Pitää heti koputtaa puuta.

Kotona ei ole sisustusrintamalla tapahtunut oikeastaan viimeisen päivityksen jälkeen mitään, asiat pyörineet itselläni lähinnä keittiöremontin ympärillä. No, ainoa pieni muutos on tapahtunut yläkerran rappusissa, josta maalasin seinäpaneelit jotka olivat saaneet jo jälkiä pintaan eli pientä freesausta siinä. Pikku hiljaa olen käynyt kaappeja läpi ja myynyt käyttämättömiä tavaroita pois. Tarkoitus ostaa rahoilla saarekkeen päälle lamppu eli vielä pitää paljon tavaraa myydä, jotta rahat olisi kasassa. Nyt ei haluta tehdä kotia mitään isompia hankintoja ennen kuin keittiö saadaan joskus rempanttua.


Kevytyrittäjyys on lähtenyt kivasti käyntiin, vaikken ole ehtinyt mainostamaan. Blogi ja puskaradio näköjään toimii. Töitä on sopivasti nyt kevääksi.


Viime viikolla sain uudet käyntikortit ja minut saa parheiten kiinni sähköpostilla, koska päivisin  olen töissä ja en voi välttämättä aina vastata puhelimeen. 


Tuli nyt soitto neidiltä harkoista, että tuuppas hakemaan ja äiskä tekee työtä käskettyä. Oikein ihanaa lauantaita ja hyvää hiihtolomaa kaikille. Itellä menee  koko viikko työn merkeissä.
Otahan rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset sisustussuunnittelua, konsultointi apua tai olet myymässä asuntoa ja tarvitset asuntoon stailaus apua. 

Autan mielellään :)
paivi.salmi10@gmail.com

2 kommenttia:

 1. Ompa hyvä kuula, että olet jo saanu töitä!
  Täytyyki pittää mielessä, jos joku tarvii tuomosia palveluita, niin ehottaa sinua.
  Mukavaa viikonloppua ja jaksuja töihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Töitä on kivan sopivasti ja ei millään kauhean kiireellä aikataululla ja hyvä niin, kun pää työssä on nyt ollut riittämiin tunteja. Ilman muuta saa vinkata ystäville/tutuille jos tarvitsevat apua, mullahan tulee sielläpäin myös käytyä :) Kiitos etukäteen <3
   Huomenna iltaan töihin,joten ehtii kotihommiakin vähän touhuta :)

   Kuulemisiin Sari <3

   Poista