tiistai 2. huhtikuuta 2019

Heipat maaliskuulle

Onpa ihanaa kun kello on siirretty kesäaikaan ja valoisaa on pitkään, oih että mie nautin :) Uskon, että moni muukin.Hei, ensi kuun jälkeen on jo kesäkuu!!!

Maaliskuussa en ehtinyt pahemmin koneelle, joten blogin kirjoittelu jäi vähiin.
Töitä on tehty kovasti ja vapaa päivät osaksi pyhitetty suunnittelutöihin. Liikuntakin jäi koko kuukaudessa ihan minimiin. Selkä on välillä muilinut ja sitten vielä alkoi vasemman jalan vaivasenluu vaivamaan, jolloin kävelykin oli välillä hankalaa ja ei selkäkään tästä oikein tykännyt. Yritän välttää leikkausta. Oikean jalan vaivasenluu leikattu n.8 vuotta sitten ja olin 8 viikon sairaslomalla. Nyt ei haluttais samaa kokea uudestaan.

Eilen kävin tekemässä uuden vuosisopimuksen Liikuntakeskus Hyvä Fiiliksen ja tarkoitus säännöllisesti ja maltillisesti liikkua, kroppaa kuunnellen. Melkein kuukauden ryhmäliikunta poissa olleena, voin sanoa että olipa ihana käydä syvävenyttely tunnilla ja todeta ettei sitä vielä ihan Kanki Kaikkonen ole, heh .)


Kotona sen verran on remontti edennyt, että remonttireiska on aloittanut yläkerrassa listottamisen. Keittiöremontti meillä näillä näkymin siirtyy kesän jälkeen, vaikka kovasti toivoin että oltais aloitettu hommat jo toukokuussa ja saatu kesäksi valmiiksi. Sisustusjutut on kotona nyt ns. "jäissä", en aio mitään uutta ennen hankkia kun remontti on saatu tehtyä. 


Olkaahan kuulolla lähi aikona, laitan pitkästä aikaa arvonnan pystyyn!!!


4 kommenttia:

 1. Kesäajasta tykätään tääläki, ihanat illat ko valosia.
  Mukavaa ko olet saanu töitä.
  Mullaki selkä alkanu puutumaan öisin, tyly vaiva.
  Varasti oottelet jo kuumeisesti repan alkamista.
  Mukavaa viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja valo tuo kyllä virtaa myös itellekkin :).
   Saa nähdä päässäänkö koko remonttia alkamaan,välistä tuntuu nyt siltä :(. Monta mutkaa tässä.
   samoin sinne kivaa viikkoa <3

   Poista
 2. Täällä yksi kesä ajasta tykkäävä lisää.
  Tuntuu että selkä vaivoja on jossakin muodossa melkein kaikilla. Itse kaaduin talvella jäätiköllä ja toisiks alin nikama siirty sentin pois paikoiltaan, toukokuussa leikataan Oulussa, kun en pysty kävellä. Olen kaatunut jo kerran aikaisemmin -08, silloin repes alin välilevy, sekin leikattiin toukokuussa Oulussa. Enää ei kärsis kaatua, kohta on koko selkäranka rautaa.
  Remppa kuvia on aina kiva katella, keskeltä remppaa ja sitten valmiista.
  Täällä on takatalvi, melkein myrsky, mutta onneks se kevät aina lopulta voittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä paras ja ihanin vuodenaika sekä ihanaa kun tulee valoisaa :)
   Olen kans pannut merkille, että yhä nuoremmalla on selkävaivoja.Ikävä vaiva. Nyt onki ollut tosi liukasta ja onpa ikävää kun olet kaatunut jäällä :(. Toivottavasti leikkaus menee hyvin eli kovasti tsemppiä sinne <3
   Ite hommasinkin piikkikengät, ettei vain loukais itteään.
   Ihanaa kevättä ja kesän odotusta sinne Aurinkokujalle <3

   Poista