keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Keittiö kuulumisiaNyt voi sanoa, että kirjaimellisesti kuului keittiöstä :)Noin pari viikkoa sitten yöllä keittiö ja ruokailutilan välistä, lasivitriinistä petti lasihyllyn kannatin ja sieltä tuli meikämannin iso läjä Iittalaa ja Sarpanevaa alas ja ihan sirpaleina kaikki, muutama astia säilyi vain ehjänä. Oli muuten aikamoinen herätys. Toivotaan, että vakuutus korvais. Harmittaa kyllä pirusti. Onko muilla sattunut vastaavaa?Helmikuun alussa tein päivityksen keittiörempastamme ja ajattelin vähän laittaa ns. väliaika tietoa missä mennään. Remppahan ei ole edennyt nyt sen pidemmälle, että olen kolmesta keittiöfirmasta ottanut tarjouksen ja keittiö on piirretty.

Liian tiukka aikataulu ja odotettua kalliimpi remontti saa nyt odottaa ainakin tuonne kesän jälkeen. Nyt on vielä monta reissua ja monen moista juhlaa tiedossa. Toivottavasti tämän vuoden puolella päästäis aloittamaan. Ihan keski kesällä en haluaa mitään remonttia, haluan olla ulkona ja nauttia myös kesästä.
Syksy vois olla sopivin ajankohta.

Onko siellä keittiöremppaa tulossa?Sanotaan, että sirpaleet tuovat onnea. Kävin silloin viikolla heti ostamassa ässäarvan kun vitriinistä lasiastiat oli tulleet alas, mutta eipä voittoa...ei päästy remonttia aloittamaan yhtään aikaisemmin...pas.a arpa ., heh.


Tänään ollut vapaa päivä ja oon tehnyt pikkasen kevytyrittäjä juttuja. Nyt pitäis alkaa taluttamaan tota imuria, mutta sitä ennen taidan ottaa kyllä puolen tunnin kauneus unet. Iski yhtäkkiä kauhea väsy.Heipat täältä <3

4 kommenttia:

 1. No voi surkeus, aika paha juttu. Harmillista kun tuli kruusia paljon.
  Eikä arpaonni suosinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli aikamoinen herätys Tuija :)
   Harmitti kun oli vanhaa Sarpanevaa, niitähän ei enää mistään saa :(
   Tytöillä parempi arpaonni nykyään, olis pitänyt laittaa he asialle .)

   Ihanaa kesän odotusta sinne <3

   Poista
 2. Meilä tippu taannoin taulu alakerrassa ja lasi oli aivan sirpaleina.
  Säikähimä kovasti! Sielä käyny pahemmin,huh!
  Mieki haluaisin keittiörempan, mutta Jarin mielestä meilä on oikein hyvä keittiö :) joten ootellessa.

  Mukavaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän sitä säikähtää mitä vain kun on hiljaista :)...joo harmittaa kyllä pirusti.

   Miehet, taitaa olla kaikilla että se on hyvä ja toimiva. Meillä ei ole kyllä enää kohta mikään toimiva :( ko koneet alkaa vetelemään jo viimeisiä. Onhan nuo keittiöt kodin kalliimpia neliöitä :(...sitä vieläkin muuttaa kaikki markoiksi, vaikka monta vuotta oltu jo euroissa.

   Samoin sinne ihanaa vko loppua <3

   Poista