keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kesäisempi tunnelma sisällä

Vielä viikko sitten oli ns.syksyiset tekstiilit sisustuksessa ja ennen rippijuhlia oli tarkoitus vaihtaa myös kesäisemmät tekstiilit sisustukseen. Olohuoneen paksun villamaton vaihdoin jo ennen lomareissua, vähä kevyempää villamattoon. Kevät ollut kiireistä aikaa, joten en vain ole ehtinyt keskittyä kodin sisustukseen ja mielessä ollut myös keittiöremontti...jos se aloitetaan. Nyt ollaan kuitenkin päätetty, että remontti siirtyy ensi keväseen. Säästellään rahaa ja remonttireiskallekkin kävi paremmin  ensi kevät. Meilläkin nyt ollut niin haipakkaa, etten kyllä tiedä missä välissä tässä olis edes remontti ehditty tekemään.





Rakastan luonnonkukkia ja muutenkin kesää, koska kukkia on kiva poimia erilaisiin maljakkoihin. Rippijuhliin tein By Lassenin kulhoon luonnonkukista  ja hortensian oksasta asetelman, josta tuli oikein kiva. Rippilahjaksi tyttö sai paljon kukkia ja osa valkoisista kukista laitoin kaapin päälle  erilaisiin vaaseihin.
Pöydän päällä on pyöreä Klong sarjan vaasi, johon laitoin erilaisia luonnonkukkia. Verhoja en ole kaivannut olohuoneeseen ja ruokailutilaan ollenkaan. Tällä hetkellä on vain valkoiset rullaverhot, jotka olen nostanut mahdollisimman korkealle. Luonnonvalo saa tulla sisään, varsinki nyt kun ikkunat on pesty :). Makkaristakin olen ottanut pitkät verhot kokonaan pois.










Omat pionit eivät ole vielä auenneet kukkapenkissä, joten päädyin ostaan ihan merketista muutaman pionin muutamalla eurolla. Hento vaaaleanpunainen pioni sopi muutenkin kesäiseen sisustukseen ja tytön rippijuhliin.



Sohvan koristetyynyt ovat vaihtuneet vaalean puuteri roosan sävyiseksi ja puhtaan valkoiseen. Roosa ja lehtivihreä käy minusta hyvin yhteen.





Toivotaan, että täälläkin aurinkoiset ilmat tulis ja sais pionitkin omasta penkistä kukkimaan sekä ilahduttamaan myös sisälle. Reilu sata kilometriä etelään päin meiltä, Oulussa kuuleman jo pionit kukkii.
Tänään illalla huhkin pihalla töitten jälkeen ja pionit oli vielä ihan nupulla, muuten kyllä kaikki vihertää ja kukkivat komeasti.


Mikä on sinun lempikukkasi?


Monivuotisista suosikkini on Pionit ja Kuunliljat sekä erilaiset heinät.
Monesti kesäkukissa päädyn valkoisiin hortensiaan, ovat kestäviä ja myöhemmin voi tuoda siitä oksia koristamaan sisälle. Valkoinen kukka tuo sopivaa raikkautta pihaan. Muutenkin tykkään, ettei ole kauheasti monta väriä kukkapenkissä.  Valkoinen, vihreä, roosa ja vaalea lila on hyvä combo :)


Hirveän nopsaa mennyt tämä viikko, huomenna jo torstai. Ihanaa loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle <3





















2 kommenttia:

  1. Luonnonkukat ovat kauniita, mutta en uskalla tuoda sisälle niitä. Vuosia sitten oli ja minun jo edesmenneestä sisäkissasta löytyi punkki. Syyksi arvelen luonnonkukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa ikävä kuulla. Ymmärrän täysin ettei pahemmin huvita kukkia tuodan luonnosta.
      Nyt kuuleman ollut paljon punkkeja ja ei ole tarttenut olla edes kauheata heinikkoa mistä niitä on tarttunut esi. koirien turkkeihin kiinni :( Ihanaa kesää sinne :)

      Poista