torstai 20. helmikuuta 2020

Keittiöremontti osa 2 ja suunnitelmiaTänään sain Puustellin keittiöstä uuden kuvan  ja edelliseen kuvaan minkä viimeksi julkaisin tuli muutama muutos... TÄSTÄ pääset edelliseen postaukseen keittiöremontti osa 1.Saarreekkeeseen tulee päätyihin sivupaneelit sekä myös tiskiallas seinälle ala -ja ylä-osaan. Tiskialtaan seinän tasoksi valitsin laminaatin tilalle Louhi White erikoiskvartsi tason ja alta asennettavan altaan huulletun altaan tilalle. Muuten alkaa kaikki olemaan siltä miltä sen pitääkin näyttää kaappien ja kodinkoneitten osalta.
Keittiö tulee kokonaisuudessaan olemaan valkoinen ja pelkistetty. Väriä sekä ilmettä tuodaan pienillä ykityiskohdilla. Lattiat vaihdetaan uuteen ja niihin tulee vähän lämpöistä puunsävyä. Yksi keittiön katseenvangitsijana toimii tämä kaunis Flos 265 seinävalaisin, joka asennetaan saarekkeen päälle.
Jääkaappi tulee integroituna oikeaan nurkkaan ja sen viereen pätkäseinälle olen ajatellut jotain kevyttä hyllyä, johon saan laittaa kauniita tavaroita esille.
String tai Vipp sarjan hyllyt on tällä hetkellä vahvoja suosikkeja sekä Ikean Lack mallinen hylly. Ostan sen vasta kun keittiö on kokonaan valmis ja katson mitä seinä kaipaa, tila on kuitenkin rajallinen. 


Varastossa odottaa kaksi Artekin koivuista baarijakkaraa, jotka tulee saarrekkeeseen tuoleiksi. Katson myöhemmin tarvitseeko vielä yhden tuolin.
Puuta tulee siis   johonkin pieniin yksityiskohtiin. Olen aikaisemmin maininnutkin, että haluaisin saarreekkeen päälle tällaisen paksun puisen "pölkyn", pienemmän kylläkin mikä kuvassa. 

Kuva By Lassen


Lauantaina mulla on vapaapäivä ja ajattelin lähteä katsomaan uutta lattiaa, koska ne myös vaihdetaan uuden keittiön myötä keittiöön, ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Vaalea parketti on vahva  ykkösvaihtoehto.Onko siellä remonttisuunnitelmia keväälle?Ihanaa tulevaa viikonloppua ja hiihtolomalaisille rentoa yhdessä oloa perheen ja ystävien kanssa <3


3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja tuo valaisin on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Mie kans tykkään kovasti valaisimesta :)
   Tänään käyty valkkaan lattioita ja taitaa olla päätös nyt tehtynä.
   Odotan niin remonttia. Pitää tosiaan vain alkaa pikku huljaa tyhjentään kaappeja.

   Poista
 2. Tarvitsetko apua keittiöremontin hankintaan tai haluatko selvittää tarkemmat hinnat? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

  VastaaPoista