keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Värisilmän uutuudet.

Kävin alkuviikosta tutustumassa  Tornion Pohjoisen Värisilmän pintamateriaali uutuuksiin ja paljon oli tullut uutta viime käynnin jälkeen.

Isoa tummaa seinää vasten oli kerätty laatta uutuudet  ja muutama idea kuva laitettu esille. Laatoissa näkyi mm:ssa ruosteenomaisuus ja maanläheiset sävyt. Vaalea marmorilaatta on edelleen suosiossa ja laatoissa saa hyvinki suurta kokoa esim. alhaalla on 40x120cm kokoista laattaa.Tätä voisin meille  hyvinki ajatella esim. keittiön välitilaan tai wc-altaan taakse. Laattaa saa tasaisena marmorikuviona tai kohokuviona.


Ihana sormipaneeli laatta <3
Kuva VärisilmäSuite AbbeyRoble30x90.2 laatta


Sormipaneelin näköinen laatta oli yksi suosikkini, jota voisin kuvitella laittavani pesuhuoneen yhdelle seinälle ( värisilmän kuva)  ja esim. pesuhuoneen pukutilaan. Toisi kivaa kontrastia muuten vaaleaan tilaan ja sopivaa kodikkuutta sekä lämpöä.Värisilmästä löytyy myös kattava parkettivalikoima ja yksi suosikki parketti merkkini on kotimainen Timberwise. Suosiksi nousi kaunis Snow White Lehtikuusi, joka on sopivan vaalea ja puunsyyt näkyi kauniisti.
Parketteja ei aina asenneta perinteisesti lattiaan, vaan esim. kalanruoto, kolmio tmv.tyyliin. Asennus ohjeita löytyy näihin Värisilmästä :) ja varmasti myös tekijäkin.
Sopivatkin mielestäni hyvin isoon tilaan, jossa kuvio tulee hienosti oikeuksiin ja kaunista lattiaa, ei tarvitse isoilla matoilla peittää.
Unelimien värit 2020:Talvi

"Talven Unelmien värit ovat kuin ne hetket, kun pakkaspäivän aurinko sinnittelee horisontin yläpuolella, maalaten taivasta joka hetki erilaisella penselillä. Värien leikkiä on mukava seurata kotona ikkunasta nojatuolista vilttiin kääriytyneenä, kuppi kuumaa kädessä ja villasukat jalassa".

Ote Värisilmän sivulta.


Värisilmästä löytyy kattava ja laaja valikoima sisä- ja ulkovärikarttoja/malleja.
Makeat kevään herkulliset värit <3

Borås tapettikirja  Graceful Stories

 Boråsin tapettikirja  Everyday Moments


Tapettivalikoima on myös Värisilmässä laaja ja mallit/popiinit on laitettu hyvin esille. Boråsin tapettikirjat on minusta tehty hienosti ja ovat kuin sisustuskirjoja kauniniin kuviniin. Näistä saa monesti hyviä vinkkejä sisustukseen ja värien käyttöön. Kuvat kahdesta uutuus tapettikirjasta.Keräsin uutuuksista  lattialle kollaasin.
Kuvassa Timberwise Snow White Lehtikuusi parketti, Boråsin Graceful Stories tapettikirja ja popiinit sekä Unelmien Värikartasta sopivat sävymallit tapettiin.
Seinäpaneeli mallit ovat Siparila mallistosta.


Kuvitteellisesti sisustin näillä  makuuhuoneen.
Kuva Siparila


Makuhuoneeseen tulisi Siparila kaunis paneeli yhdelle seinälle ja 4 eri tapettivaihtoehdoista sais makuhuoneeseen erilaisen tunnelman. Kukka/lehtitapetilla romanttinen tunnelma ja yksivärisellä metallihohtoisella tapetilla modernisempaa ilmettä. Tapetti tulisi yhdelle seinälle ja  Unelmien Värikartasta sopiva sävy tapettiin ja väriä tekstiileillä tilaan. Jos ei haluaa tapettia, niin maali sävyllä saa väriä tilaan.
Maanäläheiset sävyt ja luonnonmateriaalit.

Toiseen kollaasiin keräsin kuvitteellisesti korkeaan tilaan materiaalit.Lattia on sama kuin edellisessä kollaasissa Timperwise Snow White parkettilattia ja laataksi valitsin Värisilmän Ghost Sage 30x60. Tapettimallit on  Boråsin Everyday Moments kirjasta. Unelmien Värikartasta värimallit, värejä käytetään lähinnä tekstiileissä. 
Akustoiva seinäkorkki toimii hyvin korkeassa tilassa ja tästä tekisin yhden seinän. Monesti korkeassa tilassa ja tilassa kun on vielä paljon ikkuna pintaa on akustiikan kanssa ongelmia. Tämä estäisi kaikun ja tilasta tulisi myös kodikkaampi ja mielyttävämpi.

Kuva Wicanders
Luonnoliisuus, maanläheisyys,ekologisuus ja pitkäkestoisuus on mielestäni vahvasti esillä 2020 uutuksissa, hyvä niin :)Arvaatteko kellä alko mieli tekemään remonttia, heh .)Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille ja pääsenkin teille kohta kertomaan kivan asian <3, sinne asti heipat!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti