lauantai 20. kesäkuuta 2020

Hylly ja penkki keittiöön

Oikein ihanaa juhannus lauantaita kaikille!

Juhannus meni rauhallisesti grillaten ja syöden hyvää ruokaa läheisten ihmisten kanssa. Koko päivä/ilta oltiin ulkona terassilla ja nautittiin lämpimästä säästä. Mikä parasta sääskiäkään ei ollut kuin muutama.

Alku viikosta sisustelin vähän keittiötä lisää ja laitettiin keittiön seinälle String hylly, joka on ollut työhuoneen seinällä. Nyt hylly löysi uuden paikan keittiöstä. Sitten kun jään kesälomalle, niin jos saisin vihdoin ja viimein työhuoneen seinänki laitettua uuteen uskoon, kun hyllystä jäi ruuvin jäljet tapettiin. Maalipurkki odottanut jo pitkään sutimista.


Intergroidun jääkaappin viereen olen tarkoituksella jättänyt seinä tyhjäksi ja ajatellut siihen jotain hyllyä kun suunnittelin uutta keittiötä, en halunnut enää perinteistä yläkaappia. Sopivan kokoinen löyty siis työhuoneen seinästä ja hylly asennettiin sen verran korkealle, että tarvittaessa sopii toinenkin hylly alle jos on tarvis. Aamiaskaappiin kun laitettiin mikro, niin jouduin kaapista vähän karsimaan tavaraa pois. Joten laitoin vain muutaman tavaran hyllylle esille ja radiokin löysi paikkansa sieltä, eikä perinteisesti tason päältä.


Ikkuna ei kaipaa mielestäni verhoja, kun hylly on seinällä. Tykkään kovasti ilmavasta ilmeestä. Joskus kirjoitin, että haluaisin uuden valaisimen keittiön tason päälle kun uusi keittiö on valmis. Eteisen pöydältä toin Tupla Kupla valaisimen ja sen minusta passa oikein hyvin tuohon eli lamppu saa nyt siihen jäädä. Tason alle ei vielä ole saatu ns. vahviketta, että penkissä voisi istua. Laitoin nyt kuitenkin sen päälle pari tyynyä ja myöhemmin varmaan ostan istuintyynyn päälle osaksi penkkiin.
Eilen keräsin koiranputkia Marimekon Urna malajakkoon ja ovat yksi lempi kukistani. Ihanaa kun saa luonnosta pikku hiljaa kerätä maljakkoihin kukkasia.
Keittiöön pienet muutokset eivät keventäneet kukkaroa, kun löytyivät jo valmiiksi kotoa ja hyvä niin. Hyvä välillä kierrättää huoneesta toiseen :) Nyt muutenkin olen tosi vähän laittanut kotia mitään uutta tai ostanut itelle mitään, nyt olen vain nauttinut uudesta ja toimivasta keittiöstä.


Oikein mukavaa viikonloppua sinne <34 kommenttia:

 1. Yläkaapittomuus on paljon tilantuntua antava 😍 ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään kans kovasti, ettei ole kaikilla seinillä yläkaappeja. laitettiin kyllä ylakaapit tiskipöydän yläpuolelle, mutta kevyet yläkaapit ettei ihan kattoon asti. Pakko olla kaappitilaa kun on noita astioita kuitenkin ehtinyt kertymään vuosien saatossa :)

   Oikein ihanaa kesää sinne Heidi ja nautitaan lämpöisistä kesäilmoista :)

   Poista
 2. Avara, tyylikäs ja kaikin puolin upea keittiö teillä nyt!!! Minusta vanhakin keittiö oli kaunis.

  Ihania kesäpäiviä sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3

   Vanhassa alkoi jo kodinkoneet olemaan jo siinä pisteessä, että keittiökin piti vaihtaa. Olihan ne jo 20 vuotta olleet meillä ja hyvin ovat kestäneet. Toivottavasti uusillakin olisi yhtä hyvä laatu :)
   Tekniikka ymv. on kyllä tuostakin tullut huimasti eteenpäin .)

   Poista