maanantai 24. marraskuuta 2014

18-VUOTIS "PIPPALOT"

24.11.2014


Pikku hiljaa alkaa arkikin koittaa, kaksi päivää julittu neidin 18-vuotis juhlia. Onneksi oli lapsilla maanantai vapaa päivä koulusta, joten on saanut kaikki kunnolla levätä ja ottaa rennosti. Kaikki kuvat olen ottanut kännykällä. Kamerassa olisi ollut paljon enemmänki kuvia, mutta en uskaltanut alkaa vielä siirtään sieltä koneeseen, kun oli neidin ottamia kuvia myös siellä...ettei vain tapahdu ns. hokkus pokkus temppua :) Varmuuden maksimointia.

Tässä muutama kuva kattauksesta


Kultaa, kultaa,kultaa...oli syntymäpäivän väri teema :)
Neiti sai itse päättää mitä hankitaan synkkärijuhliin eli kultaisia lautaisia, kultaisia ilmapalloja, kultaista serpetiiniä, kultainen kynttilä ja kultaista pikkaisen servetteihin ja äidille jäi se luovuus :)


Ruokailutilaan katoin pöydän ja keskelle laitoin valoköynnöksen/ kultaiset serpettiinit ja 3 kultaista pientä tähteä.


Kattaus hämyvalossaPitihän se muutama piparikin koristella päivänsankarille


Pöydälle tein koristeeksi talon...kuvastaa ko muuttanut omaan asuntoon, 18-ikä ja auto kuvastaa ko autokoulussa ja toivottavasti kohta myös se ajokorttikin takataskussa :)


Pitihän taloon olla myös valot :) ja valoköynnös myös pöydällä.


Valkoinen pöytäliina sotkeutui, seuraavalle päivälle ei ehtinyt pöytäliina kuivua. Joten tein 2 eri tapetista pöytäliinan pöydälle. Aikaisemmin olen paljon tapetteja käyttänyt ns.pöytäliinan korvikkeena...saa helposti erinlaisia kattauksia. Ulkona myös terassilla toimii hyvin.Valkoiset lahja ruusut laitoin kirkkaaseen maljakkoon ja kaveriksi peikonpähkinä oksan.Korkeaan maljakkoon laitoin myös ruusuja ja kaveriksi peikonpähkonä oksia. Tykkään kun samassa tilassa on samoja kukkia/asetelmia.
Niin se aika vaan menee liian nopsaa ;(  että äidin sylivauva on 
jo 18-vuotta. Äidille on kuitenkin aina pikkuinen :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja huomenna tulee toimittaja tekemään juttua blogistani...siitä sitten myöhemmin. Vähän jänskättää :)

Päivi SEi kommentteja:

Lähetä kommentti