keskiviikko 19. marraskuuta 2014

JOULU VALMISTELUJA

19.11.2014


Nyt päätin vihdoin ja viimein alkaa jouluvalmistelut. Mulla ollut monta vuotta samat kirkkaat lasiset tähdet ikkunassa, jotka ovat tosi huomaamattomat. Nyt päätin kunnolla repässä :) ja laittaa tähdet, jotka ainakin näkyvät ja vielä useampi ikkunaan.

Löysin nämät ihanat tähdet ja kortin  Home Nord liikkeestä. Tykkään näistä sen yksinkertaisuuden takia, ei mitään bling blingiä ja koukeroita. Mustaa tähteä pähkäilin kauan, mutta ostin kuitenkin...voihan sen lähempänä joulua laittaa keittiön tai työhuoneen ikkunaan. Nyt jätän sen vähäksi aikaa ainakin olohuoneen ikkunaan, kun on musta valkoista muutenkin sisustuksessa. Ekana kokeilin mustaa tähteä keskelle ylös; valkoiset reunoille ja kirkkaat ihan reunoille. Silmä ei oikein tähän mieltynyt :(. Hävettää kertoa, mulla ollut nämä paneeliverhot varmaan talvet-kesät ikkunassa sen 12-vuotta. Olen kokeillut vaikka mitä...aina repinyt pois, jos on vähänki ollut rynkkyä... jos joskus löytäis uudet verhotkin.

Valkoiset tähdet ovat ihan puhtaan valkoiset, joten jouduin ottaan K-tuolin päältä äidin tekemän paperilangasta tehdyn torkkupeiton pois, meni ihan liian paljon likasen valkoiseksi. Yleensä minua ei haittaa, jos kaikki valkoiset ei ole samaa sävyä.
Kokeilin vielä, että otan toiset paneeliverhot sivuilta pois ja mustan tähden keskeltä ja minusta näin oli kaikkein paras. Jouluksi laitan näin, mutta nyt jätin mustan tähden ikkunaan.
Eli nyt näyttää tältä vähän aikaa, ennen ko alan kunnolla laittaan joulukoristeita. Tiputin mustan tähden alemmas ja minusta näin parempi kuin ylhäällä.
Tähtiä, tähtiä, tähtiä... ja vähän muutakin...jouluista

Ostin tänään kolme valkoista hyasinttia. Yhden laitoin silkkipaperin kanssa By Lassen kippoon.

Kaksi hyasinttia laitoin Alvar Aallon maljakkoon.

Alvar Aallon maljakot ovat ryhmänä olohuoneen pöydällä. Minusta sipulikukat ovat kauneimillaan kirkaassa maljakossa ja saa juuret kivasti näkyä.


Ens viikolla sitten lisää joulujuttuja :) ja tänään alkaa kauan odotettu kamerakurssi. Hyvää keskiviikkoa kaikille!!!

Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti