tiistai 18. marraskuuta 2014

SÄÄSTÖÄ 350 EUROA :)

18.11.2014

Tämä aamu startattu body pumpilla, nyt on energinen ja hyvä olo :)
Aamut on mulle aina tosi vaikeita, kroppa herää vasta päivällä ja huomasi siinä, että vähemmän piti laittaa painoja. Olkapäät huusi"hoosiannaa ja armoa"...tuntui viimeiset sarjat niin niin olkapäissä. Iltapäivällä jatkuu tämä minun selän hoito eli aika Kalevalaiselle jäsenkorjaajalle, jos sais tämän selän normi kuntoon. No  sitten aiheeseen...

Nuorimman tytön huoneeseen vaihdoin tässä järjestystä ja vein sieltä pois appiukon tekemän nukkekodin pois , kun neiti ei enää leiki sillä  ja pitihän jotain kivaa keksiä huoneeseen... kun jäi ylimääräistä tilaa :)

Tällaisen hyllyn meinasin tilata tytön huoneeseen, mutta oli sen verran hintava n.450-500 euron hintaluokkaa...joten päätin tehdä ite.Ostin Värisilmä liikkeestä 18 litran maalipurkkeja 6 kappaletta ja viidellä mustalla nahkavyöllä kiinnitin purkit kiinni. Pari vyötä jouduin ostaan kirpparilta 2 euron hintaan. Allimmaisiin purkkeihin laitoin painavampia kirjoja, jotta purkit pysyy paikoillaan helpommin ja kevyempiä sitten päälle.


Kuva tytön huoneesta ja uudesta järjestyksestä. Hylly näkyy kivasti kun tullaan huoneeseen. Järjestyksen laitoinkin hyllyn mukaan.
Hylly kuvattuna ylhäältä. Hyllyssä säilytetään kirjoja, lippiksiä, pieneksi menneet tytön reinot ja Marimekon pieni matkalaukku löytyy myös hyllyn sisältä.
Löysin asiakkaalle tehdyn sisustussuunnitelman eteiseen ja sinne olin suunnitellut vasemmalla alhaalla olevan kenkätelineen vanhoista kurkkupurkeista. Purkin reunathan voi spray maalilla haluamansa väriksi maalata ja miksei myös sisäpuolenkin. Leveyksiä ja kerroksia voi olla enemmältikin, jos tila antaa myötä.
Päällehän voi laittaa vaikka pöytälevyn, niin on tasokin samalla johon voi kaikkea kivaa laittaa päälle.

Sisustaminen ei minusta saa olla liian vakavaa eli mielikuvitus on vain rajana :) ja sitä huumoriakin pitää olla ripaus.

Purkkeja voi olla myös eri kokoisia, niin antaa lisää hauskuutta ja säilytys mahdollisuuksia :) Kun kyllästyy hyllyyn, niin purkit voi ottaa hyötykäyttöön ja vyöille varmaan löytyy myös käyttöä.

Käyhän antamassa kommentti linkkiin jälkesi :)

Päivi S

3 kommenttia:

  1. Hauska idea! :) lastenhuoneet tuntuu olevan kaikkein vaikeimmat sisustaa kun sieltä löytyy vaikka minkänäköistä rojua :/

    VastaaPoista
  2. Suvi, se on kyllä totta että lapsilla on sitä rojua. Meillä lapset alkaa olemaan jo isompia, niin lelut ovat vaihtuneet vaatteiksi...onneksi ne saa näppärästi piiloon kaappeihin ja nätimmät voi laittaa vaaterekiin :)

    VastaaPoista
  3. Sun pitäisi tulla sunnittelemaan meille 3 tytön huoneen sisustus, Melkoinen ongelma kun yhdessä huoneessa on 3 6-8vuotiasta tyttöä kellä on tuota tavaraa,

    VastaaPoista