perjantai 5. joulukuuta 2014

JUHLISSA


5.12.2014


Huomenna 6.12.2014 vietetään Suomen itsenäisyyttä ja monet meistä kääntää tv-kanavat linnanjuhliin. Onhan kiva katella, että mikä on tämä vuoden 2014 pukuloisto?

Onneksi materiaaleja on alettu kierrättämään ja kierrätys on yhä useammin näkynyt myös linnanjuhlien pukeutumisessa, joka on minusta tosi hyvä idea. Muistan yhdet linnanjuhlat kun juhlamekko oli tehty kravaateista ja se oli minusta tosi upea. Taisi yksi puku olla myös sukkahousuista tehty :)

Hain netistä linnanjuhlien pukuja vuosien varrelta, jotka minusta ovat tyylikkäitä ja yksinkertaisia. Jos ite saisin kutsun linnanjuhliin, niin suunnittelisin sen itse...olishan se aika makeaa mennä juhliin itse suunnittelemalla puvulla :)...olis kyllä aika yksinkertainen ja pelkistetty.
Laura Birmin puku on tehty kierrätysnahasta ja on tällainen merenneito mallinen. Hiuksissa kevyt koriste, joten kaula ei mielestäni tartte korua.
Mari Ylipään puku on kaunis punainen ja isot korvakorut on piste i päälle. Hiukset kauniisti laineella, sopii ns. entisajan tyyliin. Kaunis klassinen. 
Tämä puku on varmasti tämän linnanjuhlien erikoisin...saa nähdä kenen päällä se nähdään? Puku on tehty kahvikapseleista ja sen on luonut Outi Pyyny ja Remake Design tiimi. Siisti...minkälainehan tuota on kantaa yllään?

Kauniit helmat

ja kauniit miehet. Duutsonit olivat pukeutuneet tyyllikkäästi...onneksi sentään oli ne vaatteet päällä :)

Yksi suosikki iltapuvuista on ollut Nasima Razmyarin puku. Yksinkertainen ja elegantti. Ihana ylä-osa ja pliseerattu ala-osa sekä kaunis puvun väri. Kampaus ihanan klassisen yksinkertainen.


Linnan katsotuin pari on varmaan Teemu ja Sirpa. Kyllähän tuota Teemua ilokseen kattelee :) ja tottakait kiinnostaa Sirpan puku...toivottavasti on käyttänyt Suomalaista suunnittelijaa.


Hyvää Itsenäisyys päivää kaikille  ja viikonloppuja. Mulla vähän erinlainen Itsenäisyyspäivä...siitä myöhemmin. En kuitenkaan ole siellä linnanjuhlissa..heh, heh :)


Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti