torstai 4. joulukuuta 2014

TORSTAIN ASKARTELUA


4.12.2015

Eilen jo periaatteessa aloittelin nuorimman neidin kanssa askartelun ja tänään jatkoin sitten itekseen. Välillä tulee, että haluaa jotain pientä näpertää. No, tässä projektissa kyllä meinas monta kertaa lähteä ns. järki ja luovuttaa koko projekti. Sinni ei kuitenkaan antanut periksi, joten tänään vielä jatkoin eilistä projektia...tai oikeastaan aloin alusta :)

Joulupuu on rakenettu, joulu on jo ovella. Namusia ripustetttu onpi kuusen oksilla......


Tähän joulupuuhun en kuitenkaan niitä namusia ripustanut :)


Joulukalenteri

Sähkökaapin ovi on maalattu mustalla liitutaulumaalilla ja aikaisemmin siinä on ollut harrastusten aikatauluja ja mietelauseita. Eilen sitten kekkasin, että teenpä siihen joulukalenterin.

Eilen työ näytti vielä tältä...

Piirsin ns. puoli joulukuusen ja reunoille viritin yhdet jouluvalot...ei ei, ei...tämä ei yhtään mielyttänyt silmää, oli liian suttasen näköinen. Joten tänään aloitin alusta...

Piirsin tällaisen yksinkertaisen kuusi mallin ja ylös kirjoitin Merry Christmas tekstin.
Mulla oli kahdet Ikeasta ostetut tähtiset jouluvalot, jotka viritin reunoille. Patterit on piilotettu kaapin sisälle.Pimeällä loistavat tähdet...toivottavasti teippaukset pysyvät jouluun saakka :), nimittäin aika monella teipin palasella piti laittaa kiinni.
Leikkasin vanhasta lahjapussista neliön muotoiset palat ja kuvio teipillä tein numerot. Aluksi meinasin tehdä pienet lahjapussukat, ehkä ensi vuonna sitten :) Näissäkin meni sen verran aikaa ja koeteltiin niitä hermoja.

Jolupuu sitten valmiina ja ihan kivahan siitä sitten tuli...ensi vuonna taidan tehdä ne pussukat tai pienet laatikot ns. paketit tulitikkurasioista. Pitää vaan laittaa jemmaan käytetyt tulitikkurasiat :)

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti