maanantai 26. tammikuuta 2015

Koukeroa ja kiekuraa sisustukseen


26.1.2015

Arki taas koitti ja lunta tulee niin, ettei meinaa lumikolan kanssa perässä pysyä. No, samalla hyvää hyötyliikuntaa. Näppäsin kuvan terassilta.Terassi kelejä odotellessa :)


Nyt mennäänki päivitykset vähän aikaa ilman järjestelmäkameraa, kun isompi neiti otti sen vähäksi aikaa itelle käyttöön eli kuvat kaikki otettu Samsung kännykällä. Kuvanlaatu ei ole mitä parhainta luokkaa.
Säilytysratkaisu jutulla jatketaan. Viime päivityksessä kerroin olohuoneen lähellä tv-tasosta.

Nappasin muutaman kuvan yläkerran aulan säilytys ratkaisuista. Lapsiperheessähän riittää kaiken maailman cd, dvd, yms.kasetteja ja lautapelejä monen moista. Ite halusin, että suurinosa olis pölyiltä piilossa. Yksi minkä ostin jo monta vuotta sitten, alunperin kylläkin ajateltuna jomman kumman neitin huoneeseen. Päätyi vihdoin ja viimein reilu vuosi sitten aulan seinään , tämä hauska hylly.
Ron Aradin Kartelille suunnitelma hylly on seitsämällä kirjatuella. Tämä hylly on leveydeltään 320cm, korkeus 19cm ja syvyys 20cm. Hyllyä saa monessa värissä ja pituudessa. Ihastuin kerran tähän hyllyyn työreissulla. Tämä hylly oli  hotellin aulatilassa, johon oli laitettu kirjoja. Ihastuin hyllyn hauskaan muotoon ja siihen, että voit ite siitä muotoilla haluamansa.
Hylly taipuu moneen muotoon ja haastetta kyllä toi asentaminen. Ei ihan yksin onnistunut ja eikä myöskään hetkessä tapahtunut :) Maltilla...taisi muutama ärräpääki tulla suusta.

Hylly sai paikkansa aulan ainoasta ns. pitemmästä seinästä, jonka alla Ikean bestå tv-taso. Tason alle oleviin säilytyslaatikoihin, on laitettu kaikki mahdolliset kasetit. Keskellä kippikaappien takana on laitteet. Tosi tilava säilytysratkaisu.Tv-tason alle mahtuu yllättävän paljon kasetteja. Tässä hyväpuoli, kun päällä on ns. liukuva lokerikko alimmaisten kasettejen päällä..joten saa kivasti kasetteja säilytykseen. Vanhat vhs-kasetitkin on vielä tallessa...fröbelin palikat, nalle puhit.
Tv-tason vieressä on samaa sarjaa oleva Ikean bestå kaappi, johon olen laittanut kaikki lautapelit ja palapelit. Yhdellä  seinälle laitoin nämä hauskat talohyllyt. Näihin laitoin vain pari kirjaa ja Hay koriste esineet. Näihin voi sitten halutessa vaihtaa asetelmia :) Hyllyt ostin Home Nord liikkeestä -20% alennuksella.

Oikeastaan aulan seinille ei muuta mahdu, kun on ikkunoita ja ovi aukkoja.

Yläkerran aula on meillä lasten ja nuorten valtakuntaa, joten nämä leikkisät hyllyt sopivat sinne ko nenä päähän :

Luonnosta saa nyt kivoja kuvia, taidanki huomenna suunnistaa ulos kännykän kanssa.
Hyvää alkanevaa viikkoa lumikadulta :)


Päivi SEi kommentteja:

Lähetä kommentti