torstai 22. tammikuuta 2015

Pellavaa iholle22.1.2015

Haaveessa uudet tekstiilit makuuhuoneeseen kevään aikana. Puoleksi suunniteltu on jo puoleksi tehty :)


Pari päivää sitten vein pakkaseen petivaatteet ja samalla vaihdoin myös puhtaat pussilakanat. Valko- harmaa raidalliset ovat Luhta Home mallistosta ja ostettu Iskusta alennus myynnistä monta vuotta sitten.
Tuntuu välillä, että niitä itselleen mielekkäitä samoja pussilakanoita vaihtaa vuodesta toiseen. Olen suurimman osan Marimekon pussilakanoista saanut lahjaksi ja ne ovatkin olleet kovalla käytöllä. Ovat olleet ajattoman värisiä ja kuositkin hillittyjä.

Nykyään en enää pettaa sänkyä, vaan pussilakanat ja tyynyt saa näkyä. Joten pitäähän ne silmää mielyttää. Päiväpeittoa ei ole tullut käytettyä pitkään aikaan, seki pitäis uusia joskus. Olen sen joskus ite tehnyt ja on varmaan jo lähemmäs 15 vuotta vanha :) No, päiväpeitolla ei ole kiire, ko eihän se edes näy.
Netistä katellut Kodin Ykkösen ja HM-sivustoja. Kattelu on siinä mukavaa puuhaa, ei maksa mitään :)

Kodin ykkösestä löysin kohtuuhintaiset pellavaiset pussilakanat. Kuvassa ylhäällä Anno sarjan pellavaa olevat pussilakana setti. Olen miettinyt meille ihan valkoisia. Olisivat ihanan raikkaat ja pientä väriä voisi tuoda esim. jollain  yksittäisellä pirtsakan värisellä tyynyllä. Mitä lukenut toisten blogeja ja nettiä, monet ei laittais enää ko pellavaiset pussilakanat...on kuuleman ihana niissä nukkua.

Ite tykkään luonnonmateriaaleista ja pellava voisi olla kyllä hyvä vaihtoehto. Yksi hyvä puoli on kyllä näissä, ei tartte silittää :)...näyttävät minusta paremmilta ko ovat vähän ryttyiset. 

Hinta haarukkahan on suuri pellavisissa pussilakanoissa ja varmaan näissäkin hinta laatusuhde kohtaa. Haluttais kuitenkin, että kestävät useamman vuoden.

EdullisetHobby Hallin Koodin Lina pussilakanasetti oli pikkasen kalliimpi 59,90€/setti , kuin Kodin Ykkösen Anno sarja oli n.49,90€/setti.


KalliimmatHome Nord verkkokaupasta löytyi myös, en hoksannut hintaa katsoa...uskoisin, että yli 100€/setti.

By Pias verkkokaupasta saa myös tilattua pellava pussilakanoita. 
Tämä Luxury Line setti demin harmaana maksoi 198€/setti. Halvempi setti oli 156€.
Balmurilta löytyy myös samaa hinta luokkaa olevia settejä.

Ite taidan nyt tyytyä noihin halvempiin vaihtoehtoihin :), jos en satu äkkirikastumaan :)

Onko teillä kokemuksia pellavapussilakanoista, esimerkiksi Anno sarjan tai HM??? 

Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti