perjantai 6. helmikuuta 2015

Ikean lokerikot


6.2.2015

Kerroinki tässä aikaisemmin päivityksessäni ruokailutilan nurkasta, josta myin kauan palvelleen lasivitriinin. Siihen olin suunnitellut tilalle erinlaisia lokerikkoja seinille. Ikeasta ostin ekana nämä boxsit, jotka eivät päätyneetkään ruokailutilan nurkkaukseen, vaan ihan toiseen paikkaan. Taidan kallistua ruokailutilaan Muuto sarjan lokerikkoihin ja tarjoiluvaunuun. Ekana pitää laittaa muutama euro sukanvarteen :)

Napsin tänään muutaman kuvan neidin huoneesta, johon tein pientä muutosta kun neiti muutti tässä maailmalle.Tällä hetkellä huoneessa ei asu ketään, vaan toimii nuorimman tytön leikki,askartelu, majojen teko ja milloin minäkin huoneena. Tytön käydessä joskus viikonloppuisin kotona, niin silloin hän tottakait nukkuu ja on omassa huoneessa. Välillä saattaa järjestyskin muuttua :), ko ei ole neidin mieleen.

Tosiaan nämä lokerikot laitoin yläkerran makkariin.
Tämän kuvan otin Ikean sivulta, jossa lokerikot laitettu eteiseen. Antavat myös eteiseen hauskaa ilmettä. Penkkikin on tosi kiva, voisin eteiseen ajatella tuota penkkiä. Sais kivasti laatikoihin tavaraa. Pitääpä tutustua penkkiin tarkemmin :)Huoneessa oli aikaisemmin Ikean sarjan Lack pöytä, joka sai mennä alakerran vierasmakkariin. Siellä oli sama pöytä, mutta matta valkoisena. Oli jo sen verran huonolla pinnalla, että sai lähteä "kuikkaan".Ennen
JälkeenBongasin tämän lokerikon Ikean keittiö-osastosta. Ihastuin tähän, koska lokerikon sisä-osa oli tummanharmaa. Lokerikon koko on 40x40 ja hintaa oli n.30€. Tarkoitus on nostaa seinälle, jotta helppo imuroida ja lamppukin tulee oikealle korkeudelle.Samalla reissulla ostin nämä valkoiset pienemmät 30x30 lokerikot. Nämä ehkä laitan isomman lokerikon yläpuolelle eri korkeudelle. Näihin voi laittaa kirjoja tai kivoja koristeita.
Laitoin tytölle "mieluisat kirjat...Englannin ja Ruotsin sanakirjat :) laatikon sisälle.

Huoneen seiniin en ole vielä laittanut mitään, pitää vähän aikaa miettiä mitä tulee mihinkin. En viitsi ns.tyhjää tehä reikää ehjääseen seinään.


Ikeasta saa näitä 30x30 lokerikkoja eri värinä ja 40x40 sai ainakin tummanharmaalla,punaisella ja keltaisella keskustalla. Nämä 30x30 kokoa olivat hinnaltaan n.15€/kpl. Ihanaa  alkavaa viikonloppua kaikille ja täällä paistaa muuten aurinko, jeeeeeeeeeeee :)


Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti