torstai 23. huhtikuuta 2015

Keittiön ja kuistin uudet tasot

Olen ollut nyt muutaman päivän laiskana ja yrittänyt, etten kauheasti rehkisi ko ei meinaa millään tämä kauhea tauti hellittää eli ääni ei vieläkään ihan normaali.Vähän paremmin olen yöllä saanut nukuttua, ettei ole mennyt ihan yskiessään. Tätä tautia ei toivo pahemmalle vihamiehellekkään, sen verran hermoja raastava on ollut ja pinna kireällä.

Osa on kysellyt lisäkuvia keittiön laminaateista ja vähän hintatietoja, mitä projekti tuli kaiken kaikkiaan maksaan? Tasot pitää vielä ainakin yhden kerran maalata, odotan vain parempaa oloa ja inspistä.


Tässä ekana kuva "pläjäys"
Kuistin tasothan olivat samaa pyökin sävyä ko keittiössäkin, joten ne myös saivat uuden maalipinnan. Sävy on muuten sama ko kuistin seinä eli NCS S 1502-y50R...jolla on myös maalattu olohuoneen ja yläkerran aulan tehosteseinät. Lattialaatta antaa pientä kontrastia tasoon ja säästää myös tason pintaa. Betoni materiaalina on noussut yhdeksi suosiksi sisustukseen ja laitoin yhden betonisen pihalaatan lasisen purkin alle.


Sillon ko mietin tasojen kokonaan vaihtamista uuteen, suurin projekti olisikin ollut tässä eli purkaa koko vitriini tason päältä.
Vitriinin sisällä on halogeenit, joten projekti olisi paljon isompi.
Nyt siis tasot sai uuden maalin.


Tiskipöytä sai myös uuden maalipinnan. Tarkoitus jossain vaiheessa vaihtaa koko taso rosteriseksi. Yläkaapit pois ja tilalle avohyllyt ja uusi välitila juttu.Löytyy postauksestani keittiöön suunnitelmia.
Meillä muuten uusi höyrystin, jolla tulee maukasta ruokaa ja pysyy hyvin ruoan omat aromit tallessa, suosittelen.Laatan saumat on varmaan 10-vuotta sitten maalattu valkoisiksi ja nyt näyttää jo siltä, että jotain pitäis tehä.

Kirpparilta ostettu marmorinen alusta siirtyi tason päälle ja siihen laitoin mausteet.

Mitä tuli maksaan maalit ja tarvikkeet?


Jos laskee kaikki maalit, maalinpesut,telasetit ja pensselit niin tekivät yhteensä n.130€ eli tässä on mukana apupöydän valkoinen maali.Maaliahan on vielä jäljellä
n.puolet.Neliöitä kaiken kaikkiaan on n.5m2 kuistin ja keittiön tasot yhteensä, eli voi laskea tasoihin meni n.60-70€.


                                Päivi S4 kommenttia:

 1. Melko edullisesti sai kyllä muutosta aikaiseksi :) Pikaista paranemista sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei paha hinta :) maalia kuitenkin vielä jäi, joten saan vielä maalattua jotain ja hyvä olla vähän maalia säästössä kolhuille...saa nopsaa paikattua. Joo, toivotaan että tauti menis pian ohi...huumori kohta loppuu ja en varmaan ole pitkään aikaan ollut näin rapakunnossa :(
   Joko on ollut merkkejä, että kohta tulee lähtö laitokseen?

   Poista
 2. Ompa vain kauhea tauti, kun vieläki on!!
  Nättiä on kyllä teillä ja upeat tasot tuli, mieki aloin heti miettiin, että pitäskö alkaa minunki maalaamaan nuo meän tasot, mutta milläpä värillä, kun kaapit on vaniljat?
  Meiläki on muuten tuo sähköpata, saima joululahjaksi ja tykätty on!
  Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, on kyllä kestänyt pitkään :( Joo vähän piristystä vanhaan keittiöön. Joo, huipu on kyllä tuo pata...ei kyllä tee nopsasti ruokaa, mutta voi laittaa hautuun moneksi tunniksi ja ei tartte vahtia koko ajan.
   Kalasta, kanasta ja lihasta tulee ihanan mureaa, nam :) Samoin sinne vko loppuja :)

   Poista