perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vapuksi uutta ilmettä

Eilen nappasin olohuoneesta pois pääsiäisestä jääneet keltaisen tyynyn ja Iittalan kivituikun, lähtivät varastoon odottamaan seuraavaa pääsiäistä.

HM-verkkokaupasta tilasin tässä aikaa ns. kesää ajatellen muutaman uuden tyynynpäällisen, pari kynttilää ja pienen lasisen vaasin.
Yllätyin HM- valikoimasta, heillä oli kivoja juttua monta ja päätyihän ostoskoriin myös ns. marmorinen laatikkokin, josta laitan myöhemmin kuvia. Pienillä jutuilla sai taas uutta ilmettä olohuoneeseen :) ja ei maksanut paljon ja aikaa meni n.3 minuuttia ko kaikki oli taas vaihdettu :)

Vähän hempeyttä peliin...Tykkään käydä pienissä ruokakaupoissa tekemässä ostokset, inhoan isoja marketteja. On niin helppo mennä kauppaan ko tietää, että vasemalla puolella on leivät ja oikealla on juustot ja sitä rataa.Ruokakaupoissa en jaksa olla pitkään, äkkiä pois.Eilen kauppareissulla tarttui mukaan tämä söpö hortensia, joka sopi kivasti tuohon itse tekemään kipisiseen vatiin.Kirkas pieni vaasi on HM-valikoimasta, luulin kyllä isommaksi :/ Hintaa oli vajaa viisi euroa. Kauppareissusta vielä...

No, siskon mies oli kerran tässä meidän kanssa Ikeassa. Tokas, että Päivi se vissiin muistaa Ikean ulkoa, missä on mitäkin... ko pohdiskeli siinä missähän se ja se tuote on...no, onhan siellä tullut muutaman kerran käytyä ja eipä se valikoima kauhean useasti muutu. Huomaan kyllä uutuudet :) Varastoa en nyt ulkoa muista, mikä hylly ja mikä lokerikko, heh :)sitten muistin, että mullahan on kaksi näitä betonista kynttilää...joten ne esiin.Olin alunperin tilannut ne terassille. Toinen meni sohvan taakse olevaan tason päälle ja toinen saikin jäädä tähän. Näillä hintaa oli n.5€/kplHM-tilasin kolme uutta päällistä eli kaksi harmaata ja yhden hempeän roosan värisen. Muutamalla tyynyllä heti sohvan ilmekki muuttui.HM-tyynyt ovat ihanan pehmeää samettia ja hinta vain 7,90€/kpl tai 9,90€/kpl...tarkkaa hintaa en nyt muista, koska on aikaa ko olen tilannut :(
K-tuolin päällä iän vanha roosan värinen villainen torkkupeitto.

Tänään pikaisesti kävin kirpparilla ko jäi taas kaiveleen yx tuote, siellähän se odotti minua...joten kotiinhan se oli raahattava...siitä sitten myöhemmin :)

PS. olen laittanut muutaman jutun myyntiin fb-sivulleni...käyhän kurkkaan.Siellä on ainakin yx matto, verhot ja lamppu myynnissä :)


Hyvää viikonloppua kaikille!!!

                          Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti