perjantai 22. toukokuuta 2015

11 kysymystä ja yhtä monta vastausta

Nyt muistin aikana pakko tarttua tähän ns. haasteeseen,etten unohda.
Olen tämän haasteen saanut Tiina/käy peremmälle blogistilta jo pari viikkoa aikaa. Tiina listasi 11 kysymystä, johon minun pitää vastata ja laittaa haaste sitten eteenpäin omilla kysymyksillä.

11 kysymystä ja vastauksien kera :) :
1. Kuinka usein käyt kampaajalla?

Hävettää ihan myöntää, että liian harvoin tulee käytyä eli n.kerran parissa vuodessa. Yleensä oon ite leikkanut latvat ja nyt tyttö leikannut, mitä on ehtinyt...viimeksi n.pari viikkoa aikaa. Valmistuu nyt parturikampaajaksi.Viimeksi kävin toissapäivänä ko tyttö oli työharjoittelussa, hän värjäsi kulmat ja ripset.Teki myös Intialaisen päähieronnan ja pesi hiukset.


2. Käytkö aina samalla kampaajalla vai vaihteletko paikkoja?

Tuossa edellisessä kohtaa tulikin jo vastattua tähän :)

3. Miten laitat kotona hiukset? Meneekö aikaa kauan?

Heh, heh...mulla pitkät puoleen selkään asti hiukset, niin vetasen tuollaisen pika pika nutturan vain ylös ja aikaa menee alle minuutti. Joskus ollut ihan poikatukkakin ja en jaksa olla aina laittamassa...siinä mielessä oon laiska laittaan hiuksia.Vaikka nykyään on ihania hiusmalleja...tykkään pitkistä hiuksista, saa kivoja kampauksia tehtyä.4.Käytkö kaupassa koskaan ilman meikkiä?

Useimmiten tulee käytyä, varsinki nyt ko on kotona niin harvoin tulee meikattua. Töissä ollessa meikkasin ja luonnostaan tuli meikissä lähettyä kauppoihin. Tietysti jos lähen isoimpiin kauppoihin esim kauppakeskukseen ns. ihmisten ilmoille, niin saatan vähän meikata. Sitten ko lähen juhliin, niin onki mukava laittautua kunnolla ja laittaa enemmän meikkiä.Kynsilakkaa pitäis opetella käyttään enemmän, varsinki juhlissa huomaa...taas unohdin ne lakata.Olen monesti alle tunnissa valmis ko lähin juhliin.

Alla kuvassa on vanhimman tytön meikki/korut...tähän äitikin joskus pyrkii :)


5. Tartttuuko vaatekaupasta mukaan useammin vaatteita itsellesi vai lapsillesi?

Olen nyt vuoden alusta alkanu vaateosto lakkoon. fb:ssa tuli tällainen haaste eli yhtään vaatetta en ole ostanut. Vanhin tyttö ostaa omat vaatteet ja aina ko hän kyllästyy, niin äiskä saa uusia vaatteita hältä :) Nuorimmalle tytölle tulee ostettua, mutta ei mitenkään useasti...tarvittaessa. Nuorempana ostelin paljonki vaatteita ja seurasin muotia. Kotona kuljen yleensä verkkarit päällä.

Koti asu,kampaus ja naturel lookki...siitä on meikäläisen arki tehty :)Ennen

Nyt ko on osto lakossa ja kesällähän on juhlia monen moista. Mulla on ainakin nyt muistin mukaan kahdet lakkiaiset,kolmet valmistujais juhlat ja ainakin yhdet häät. Vanhoja mekkoja ajattelin tuunata ja tässä olisi yx tuunaus kohde :) Tämä mekon olen n.10 vuotta sitten ostanut ja nyt sitä ajattelin tuunata eli vanhan ajan helmamalli pois.

Jälkeen...ehkä?


Helma vois olla edestä lyhyempi ja takaa hieman pyöristetty ja pitempi kuin edestä. Mitäs ootte mieltä???
Tykkään muuten mekon väristä ja kauluksesta. Koruilla ja kengillä ilmettä.
Otan mielellään hyviä vinkkejä vastaan :)

6. Ostaako miehesi omat vaatteensa vai avustatko häntä?

Yleensä ostaa ite ja aika pitkälle samanlainen maku ko mulla. Joskus saatan mainita väreistä, että voisko ostaa kaappiin muunki värisiä kauluspaitoja ko sinisiä :) ja houkutella ostaan rohkeitakin värejä.

7. Mikä on lemppari kohteista ulkomailla?

Kun 6-vuotta sitten täytin kesällä 40-vuotta, niin käytiin toisen pariskunnan kanssa Roomassa. Siellä voisin kyllä käydä uudestaan. Kulttuuri, nähtävyydet,aurinko, ruoka, kaupat eli siellä oli kaikkea mitä lmalta voi toivoa. Olisin voinut olla pitempään silloin ko neljä yötä. Tykkään matkustella ja nähdä eri paikkoja, ettei aina mene samaan paikkaan, mutta Roomaan vielä kyllä haluan mennä uudestaan. Vatikaanissa mulla tuli melkein itku, jotenki niin koskettava paikka.


8. Osaatko puhua Ruotsia?

Joode jaadoo...tässä Suomen ja Ruotsin rajalla asuneena pitäisi osata täydellisesti, mutta en osaa sujuvasti. Paremmin kuin Englantia. Töissä olen joutunut Ruotsin kieltä käyttään ja ihan ok. mennyt ja kauppaakin olen tehnyt. Pitäis vain olla rohkeampi. Tyttö käy kielikoulua, niin joskus ollaan otettu, että nyt puhutaan puoli tuntia ihan vaan Ruotsia...pitäis ottaa vaan tavaksi.

Parastahan se täällä oli, ettei Ruotsikaan päässy mitalipeleihin :)Naapuri rakkautta <3


9.Pelkäätkö tai inhoatko hämähäkkejä?

Ei niitä ainakaan rakastaa voi. Inhoan hämähäkkejä. Pienet voin kädelläkin litistää, mutta isoimmat saa minutkin hysteeriseksi...IIIK eli inhoan.

10.Mikä on inhokki ruoka?

Kaikki sisäelimestä tehdyt ruoat ja maksalaatikko rusinoilla, yäk.
Jos ei muutakaan ole syötävää, niin rusinat pois ja paljon perunoita ja voita sekaan...niin ehkä menee???
11. Kuinka usein käyt lukemassa blogisi kommentteja?

S-postiin tulee kommentit suoraan eli melkein päivittäin ja yritän heti niihin vastatakkin. Toivoisin, että ihmiset antaisivat enemmän kommentoitavaa. Aluksi tulikin enemmän, nyt jäänyt vähemmälle. Positiiviset kommentit antavat lisäpotkua kirjoittelemiselle ja negatiivisista voi ottaa oppia, jos kommentit ovat sellaisia.Toisten herjaaminen ja tarkoitusperäisesti loukkaavat kommentit, niin sehän ei ole kivaa :( Meitähän on moneen junaan :). Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!!!

Nyt tulee jo kiirus, pitää lähteä asioille. Heitän samat kysymykset
ja haasteen blogiin Oma koti valkoinen, ole hyva :)

Kiva, jos jaksoit lukea ja viikonloppuja sinne kaikille!!!

                       Päivi S2 kommenttia:

 1. Kiitos Päivi että jaksoit tarttua haasteeseen! Oli oikein tosi mukavaa lukea sinun hauskat vastaukset :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, Tiina että kesti vastaukset :(. Jatkoin samoilla kysymyksillä eteenpäin, koska piti lähteä asioille. Hyvät kysymykset oli sulla, joten miksi vaihtaan. Kiitos haasteesta :) Viikonloppuja sinne. Täällä pieni irtiotto arjesta :)

   Poista