torstai 21. toukokuuta 2015

Hemmottelu päivä/ Salonki H

Mikäpä sen mukavampaa ko päässä vähän itteä hemmotteleen. Itelle se ei tartte olla kovinkaan suurta ,ko jotain pientä piristystä saa itelle. Vanhin tyttöni on työharjoittelussa Salonki H:ssa ja lähdinki eilen aamusta tytön kanssa heti samaa matkaa ko meni harjoitteluun. Tyttö värjäs multa ripset ja kulmat. Kesää vasten tulee muutenkin vähän meikattua,joten kestovärjäys antaa vähän ilmettä muuten meikittömään pärstään. Kesällä päivetyn helposti, joten väriä saan sitten luonnostaan auringosta...toivottavasti se aurinko vain ilmestyis tänne jostain.


Salonki H on vasta muuttanut uusiin hienoihin tiloihin ja kampaamon omistaja Heidi on kivasti sisustanut liikkeen, joten muutama kuva tuli samalla räpsittyä ja muutaman Heidi lähettikin pyydettäessäni s- postiini. Kiitos Heidi!!!Ovesta astuessa sisälle liikkeeseen on katsenvangitsijana Ikean ihana "pilvilamppu". Tykkään tosi paljon lampun kerroksellisuudesta ja leikkisyydestä :)...joten pitihän se Ikeasta hakea kotia samanlainen. Näitä oli tullut vasta uutuutena Ikeaan. Olen näitä parilla blogilla nähnyt ja ihastellut, että onpas kiva lamppu...voisin itellekkin ostaa tuollaisen ja nyt lykästi ja vielä edullinen :)


Ja tytön käsittelyyn.
Ennen


Taitaa tällä emännällä olla vielä unihiekat silmissä :(


Jälkeen


Nyt on kulmat kuosissa. Aluksi tuntui oudolta, että apua tuliko liian tummat...mutta nopsaa kuluvat, joten eiköhän näihin totu.Kulmien lisäksi sain ihanan Intialaisen päähierronnan, jossa käsiteltiin myös hartia ja niska läpi.Lopuksi pestiin hiukset...mie rakastan niin hiustenpesua, ko toinen oikein kunnolla hieroo päänahan. Ei taida tyttö tehä diiliä, että alkaa äidin vakkari hiustenpesijäksi :)Toinen pilvilamppu odottaa vielä asentamista. Kiva raitatapetti antaa kivaa jatkumoa valkoiselle vaakapaneelille. Puunvärinen laminaatti antaa kivaa lämmön tuntua muuten valko-musta harmaaseen sisustukseen.Vaaka paneeliseinä on saanut kivat Ikean lokerikot seinille, näitä löytyy ikeasta useamman sävyisenä ja puunsävyisenä.Saa ovilla ja ilman. Ite miettinyt näitä wc-tilaan...katotaan nyt koska päässään remontin kimppuun??? Toimisivat kivoina säilytysjuttuina pienessä wc-tilassa.


Salonki H:ssa tyttö on vielä kuun loppuun työharjoittelussa, joten kannattaa varata aikoja. Saa pikkusen edullisemmalla hinnalla leikkaukset,värjäykset yms.

Salonki H ,toimii Torniossa Laivurinkatu 2-4 ja varauksia otetaan vastaan numerosta 040-7610980.

Heidi tekee myös upeita juhlameikkejä ja kampauksia esimerkiksi kesän juhliin. kuvia löytyy ennen ja jälkeen esim. fb-sivulta Salonki H


                    Suosittelen!!!

Huomenna tartun blogistin Tiinan/käy peremmälle haasteeseen eli Tiinan 10 kysymykseen.Haasteen saanut jo aikaa ja huomenna jos tarttuis haasteeseen :)

                  Päivi S


2 kommenttia:

 1. Voi, mikä ihana päivä sulla on ollutkaan ja vielä oman piikan hoidoissa, saa äiti olla ylpeä!:)
  Tuo taitaa ollakin yks pakka, missä täältäkin monen olen kuullu käyvän?
  Kivoja tuomoset päivät ja ompa kyllä tyylikäs paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Sari pitäis vaan itteä usemmiten hemmotella. Heidi on rautainen ammattilainen työssään, tekee upeita kampauksia ja meikkejä. Itelläkin haluttais joskus mennä käsittelyyn. Oma neiti on kyllä aikonut äidin stailata joskus kunnolla :) Paikka on kyllä kiva, ihanan valoisa ja kivasti sisustettu ja rentoa meininkiä :)

   Poista