maanantai 4. toukokuuta 2015

Kuvia ystävän kotoa osa 2/2


Muutama päivä sitten postauksessani kerroin ystäväni kodista kuvan keran. Kuvia tuli räpsittyä useampi ja jaoin päivitykseni ns. kahteen osaan. Viime kerralla kerroin yläkerran huoneista ja nyt siirrytään alakertaan, jossa on talon sisäänkäynti, kodinhoitohuone, varasto,takkahuone, kaksi makuuhuonetta, kylppäri ja sauna. Kaikista tiloista en nyt ottanut kuvia, enemmän keskityin kivoihin yksityiskohtiin.


Yläkertaan johtaviin portaitten alle on tehty kiva lukunurkkaus. Vanhat vintage Nils Strinningin suunnitelmat hyllyt 50-luvulta ovat päässeet seinälle pienen tuunauksen jälkeen. Pelit ja kirjat ovat näin käden ulottuvilla. Ikean moderni pyörivä nojatuoli  ja pöytä sopivat kivasti tilaan, josta voi myös ihailla takkatulta.


Saunan jälkeen voi uppoutua nahkasohvaan ja Barcelona tuoleihin katsomaan televisiota ja takkatulta. Muuten musta harmaa valkoinen sisustus on saanut värikkään kankaan seinälle ja tyynyihin. Tässä alakerran takkahuoneessa on myös isot seinän levyiset ikkunat ja kapeat korkean malliset ikkunat sivuissa eli valoa tulee myös kivasti tähän tilaan joka suunnalta.


Vanhat 50-luvun huonekalut ovat löytäneet paikkansa ns. vieras makkarista, joka aikaisemmin toimi nuoren pojan huoneena.


Hauska 50-luvun yöpöytä/puhelinpöytä


Eihän koti olis mitään ilman saunaa. Suihku syvennyksen lattia
laatta on  kokoa 5x5cm ja muualla samaa lattialaattaa kokoa 30x60cm. Tilaan haluttiin isoa laattaa selkeyden ja myös puhdistuksen kannalta. Värikkäillä pyyhkeillä saadaan pirteyttä tilaan ja puiset lattiaritilät antavat lämpöä ja helppo pitää myös puhtaana.


Lasiset seinät saunassa tuovat kylpylätunnelmaa ja avaruutta pieneen saunaan. Saunassa voi kuunnella musiikkia lauteilla, joka soikin aina taukoamatta :)

Käyhän kurkkaan myös aikaisempi postaus ystäväni  ihanasta kodista, siellä kuvia yläkerrasta.

Mie alan jatkaan sisustussuunnitelma työtäni eli leikkaa, liimaa ja askartele :) 

Hyvää alkavaa viikkoa sinne kaikille!!!

<3        P * ä * i * v  * i     *S*      <3

2 kommenttia:

  1. Oi miten hieno seinävaate tuossa sohvan takana oli ja nuo vanhat mööpelit, aivan ihania kans ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kankaista saa ns.kivoja tauluja seinälle. Tuossa sohvan takana taitaa olla jo kolmas kangas mikä on ollut seinällä. Vanhat mööpelit taitaa olla perittyjä muistakseen tai sitten osa löydettu blocketin kautta. Joo kivoja vanhoja löytöjä :) Kiitos haasteesta muuten Tiina, teen sen tässä pikemmiten :)

      Poista