lauantai 16. toukokuuta 2015

Uutta seinälle


Kauan odotettu Desenionin paketti saapui ja vähän jännitti, että saa nähdä vastaako tuotteet mitä tietokoneelta kuvat nähnyt. Onneksi en joutunut pettymään. Tuotteet tilasin n. reilu pari viikkoa aikaa Ruotsalaisesta nettikaupasta www.desenio.se, missä myydään ihania julisteita ja taideteoksia. Ite päädyin näihin kolmeen julisteen, jotka olisi tarkoitus ainakin osa, jos ei kaikkia niin makuuhuoneen seinälle.


Alunperin oli tarkoitus tilata vain tämä alimmainen juliste dreamer, mutta hinnat eivät oleet mitään päätä huimaavia ja postimaksun sai ilmaiseksi, ko tilauksenarvo oli yli 38€ eli se jo pakotti tilamaan useamman :)
Aikaisemmin olen tytölleni näyttänyt tätä nais- ja sulka työtä, että hän maalaisin minulle tällaiset...se on jäänyt ja jäänyt. Enhän mie malttanut odottaa, joten tilaukseen.Enköhän mie keksi jonku toisen työn hänelle maalattavaksi.

Ite tykkään erityisemmin tästä alimmaista työstä, jonka nimi Dreamer.

Mikä on sinun suosikkisi näistä?

Julisteet tuli rullaputkessa, joten reunat ja nurkat eivät tahtoneet pysyä oikein suorassa...joten lasit hyötykäyttöön.
Vasemman puoleinen työ Dreamer on kooltaan 50x70cm, hinta 31,99€

Black feather eli sulka on kooltaan 21x30cm, hinta 6,49€

Shine bright like diamond on kooltaan 21x30cm, hinta 6,49€

Eli yhteensä 44,97€ ja tosiaan postimaksun sai kaupan päälle, kun tilauksen arvo oli yli 38€ :)

Vielä kehykset ostamaan ja saa sitten laittaan asetteleen paikoilleen.

     Hox,box!!!

Olen lisännyt pari tuotetta viime postaukseeni myyntiin, käyhän kurkkaan :) Pari tuotetta on jo varattu ja lähtevätkin tässä uuteen hyvään kotiin :)Otan myös hyviä tarjouksia vastaan!!!

                           Päivi S

2 kommenttia:

  1. Kivoja julisteita. Minulla aikomus tilata desenio.fi sivuilta mustavalkoinen maailmankartta 50x70 koossa, mutta mietin mistähän löytäisi valkoiset ohut raamiset kehykset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Piitu. Mie kans mietin mustia ohuita...Ikean mustia ribba kehyksiä kyllä löytyy, mutta ohuet vois olla kivemmat. Ajattelin käydä kattoon onko Rustassa tai sitten ihan kehysliikkeessä. Maailmankartta on myös kiva :)

      Poista