sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Siivousta

Nyt ko jäätkin on täältä meiltä lähtenyt vihdoin ja viimein, niin innostuin samalla siivoaan vaatekaappini eli talvivaatteet pois ja tilalle kesävaatteet...eiköhän se kesäki tänne tule pian.

Pitkään oon ettinyt penkkiä sängynpäätyyn ja mielessä onki minkälaisen haluan. Hinnat olleet aika kovia mitä oon kysellyt, mutta eikähän sellainen tule vastaan kohtuuhinnalla tai sitten pittää alkaa ite väsämään :) Varaston kätköstä löysin vanhan lypsyjakkaran, joka on ollut miehen suvussa kovalla käytöllä  ja on päässyt muutama vuosi sitten meille. Vähän aikaa ollut varastossa säilössä ja nyt kaivoin sen taas esille.Laitoin nyt ns. koristeeksi sängynpäähän, eihän tämä korvaa tietenkään kunnon penkkiä...mutta vähän rikkoo ja antaa kivaa ilmettä muuten aika pelkistettyyn makuuhuoneeseen.


Jalathan ovat vähän vinkkuralla, joten jakkara toimii siis vain koristeena.


Toissa kesänä ostetut Your Facein nahkasandaalit odottaa jo kesäkelejä.Odotan jo niin kesää,että saan mekon pukea päälle ja sandaalit vetää jalkaan ja terassille mennä syömään jäätelöä tötteröä :)


Nyt kattoon tytön jalkapallo peliä ja hyvää sunnuntaita sinne kaikille!!!

                              Päivi S

4 kommenttia:

 1. Ihana pikku jakkara<3
  Voi, kun lämpiäsiki äkkiä, ois niin mukavaa päästä tosiaanki terassille istuskelemaan grillailemaan ja syömään jätskiä;)

  VastaaPoista
 2. Anoppi toi tämän mulle muutama vuosi sitten. Oli juuriharjalla jynssänyt paskat pois :) vähän on kärsineen näköinen, mutta näkyy eläminen ja tykkään harmaan sävystä. Toivotaan, että kelit lämpenis...pitäis ikkunat pessä ja haravoida ja ja ja......grillikautta odotellaan ja ihania lämpimiä kelejä.

  VastaaPoista
 3. Ihana jakkara! Tulin käymään vierailulla täällä blogissasi kun olit jättänyt linkkiä blogiini! Täällähän näyttää kivalle ja kesää kohti mennäään hurjaa vauhtia kun sandaalitkin jo kaivettu kaappien kätköistä!

  Hauskaa viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Nyt näyttää hyvältä, täällä hieno auringon paisto...hävettää vasta heräsin ja päivää mennyt jo monta tuntia. Niskat vähän jumissa ja ajattelin kyllä alkaa ikkunanpesuun..."muutama" ruutu pestävä, ettei ihan päivän homma. Toivottavasti pian sais sandaalit laittaa jalkaan ja kevyemmät vaatteet. Samoin sinne hyvää vikkoa!!!

   Poista