lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ali - vai ylipukeutunut?

Oletko koskaan tuntenut juhlissa, että olet ylipukeutunut ja muut on suurinpiirtein farkut ja joku kiva rento pusero päällä. Itellä juhlamekko, korkokanta kengät jalassa ja korut valittu huolella asuun.Sitten nolottaa ja haluaa lähteä heti kotia vaihtaan vaatteet.
Onko tuttua???
Eilen valmistujaisjuhlissa tuli alipuketunut olo tai oikeastaan olo ,että olisiko sittenkin minunki pitänyt laittaa se kotelomekko kaapista ko kaikilla muillakin melkein oli?

Kaapista nopsaa valkkasin vaatteet ja korut ym. saa sitten näillä pikku jutuilla sitä juhlan tuntua. Kynnetkin muistin maalatat tai oikeastaan oli vähän pakkokin mustalla lakalla maalata ko päivällä olin mustalla öljyllä käsitellyt terassin ritilöitä, niin kynsisitä ei lähtenyt kaikki öljy pois.

Koruja vähän vai paljon? Nyt menin ns. normi linjalla...eli Aarikan kukkasormus,korvakorut sekä kello ja rannekoru.
Tämän olen ostannut 6-vuotta sitten Roomasta tytölle tulijaisiksi, nyt päätynyt äidin kaappiin :) Tämä on siitä kiva, että voi pitää monen ala-osan kanssa.Tätä on tullut pidettyä juhlissa ja muutenkin.
Tytön kaapista hain nämä mustat ballerinat, on se hyvä ko on saman kokoinen jalkakin :)ja kerranki ei ollut niitä 10-15cm korkoja.

Juhlat menivät kivasti asusta huolimatta ja tunikassa on hyvä se puoli ko on ns. löysä mahan kohalta, niin pystyy syömään kaikkia herkkuja mielin määrin, ettei ala heti puristaan :)

Tänään kello soikin aikaisin ja suuntana Oulu kaverini kanssa. Käytiin Stockmanilla ja pettymys oli suuri.En löytänyt paljon mitään sieltä, yksi mekko olisi tarttunut mukaan, mutta ostolakko pitää.Sisustus puolikin oli jotenkin mennyt alaspäin. Onkohan ko lopettavat, niin eivät enää kauheasti tilaa mitään?

Ootteko muut huomanneet saman ilmiön?Tyydyin vain hymyilemään kameralle ihana Espiritin kotelomekko kädessä.Tämä olisi kyllä heti tarttunut mukaani.
No, jotain tarttui mukaan eli askartelua luvassa ja uuden meikkivoiteen sain ostettua, onki kestänyt edellinen useamman vuoden.


Sain tänään myös paketin, joten sisustamista luvassa :)


Kuulemisiin!!!

                           Päivi S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti