torstai 18. kesäkuuta 2015

Jussia kaikille

Viikko on vierähtänyt lomailun merkeissä ja lupasinkin laittaa fb:ssä kuva pläjäyksen tänne blogini puolelle loma reissusta. Kolme maata tuli viikon aikana käytyä.
Eilen kotiuduin ja aika mennytkin pyykkiä pestäessä ym.touhuilussa. Juhannusta en ole ehtinyt oikein edes miettiin, puhtaat petivaatteet sain vaihdettua :)...onhan sekin nyt jotain.

Viikko sitten keskiviikkona hurautettiin autolla Helsinkiin ja eka pysähdys etappi oli yöpyminen 1920-luvulla rakennetussa kerrostalo yksiössä, joka on remontoitu täysin uuteen uskoon modernisti...kuitenkin vanhaakin säilyttäen. Otin muutaman kuvan kivoista yksityiskohdista eli pientä esimakua matkastani.

Vanha tiiliseinä saatu esille poistamalla rappaus ja kunnon puusukset on laitettu nojaamaan tiiliseinää vasten. Tunnelman luojana on valot kohdistettu kivasti tiiliseinää kohden. Illalla antoi kivan tunnelman tilaan.

Vanhat kylmäkomerot on eristetty ja niissä säilytetään vaatteet/petivaatteet. Huonekorkeuttahan tilassa on yli kolme metriä, joka tuo pieneen yksiöön kivasti lisä neliön tuntua.


Vanhoissa taloissa rakastan eritoten näitä isoja ikkunoita, joissa on syvät ns. ikkunapenkit.
Aamulla voi herätä vaikka kirkonkellojen soittoon.Huomen aamulla ei kirkonkellot soi, vaan kännykän herätys...

En ala nyt enempää reissusta kertomaan ja laittaan kuvia. Teen paremmalla ajalla kunnon kuva pläjäyksen matkastani. Nyt pitää lähteä unten maille, koska huomenna on työpäivä. Olen tarvittaessa ns. "kesätyttönä" paikallisessa rakennusliikkeessä ...eli myyn maaleja, tapetteja ja kaikkea mahdollista mikä liittyy rakentamiseen :)

Haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa Juhannusta ja toivotaan, että nämä ilmatkin tästä lämpenis.


                                            Halein, Päivi S

                                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti