tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kukkia terassille


Kaikki neljä kukkaa, mitkä mulla on ollut sisällä niin sai lähteä tänään ulos. Istutin kaikki terassille. Nämä vaaleanpunaiset, jos hengissä selviävät saattavat saada vielä uuden paikan. Mie rakastan kiviä ja mielellään pyöreitä. Näitä isoja kiviä olen hakenut pihalle yhden kaivinkone kuskin kanssa ihan montulta ja näyttänyt, että tuon kiven haluan ja tuoki olis kiva :)...en mie ranttu ole.


Hortensiat laitoin Ikean metallisiin purkkeihin ja valkoiset kukat tulevat kivasti esille mustista ritilöistä. Tänään aamupäivällä kävin mustalla öljyllä ritilät läpi.
Toivottavasti kukkisivat nyt koko kesän, näissä on niin kaunis kukka. Terassia en ole vielä öljynnyt, joten yhden kerran öljyäminen riittää tässä.


Talon ympärillä on pyöreitä kiviä ja tässä keittiön ikkunan alla on meri hionu kivet ihanan pyöreiksi ja kirkkaan puhtaiksi. Näissä on sellainen tarina. Kivien ystävänä, olen nämä tuonut useampana kertaa Ruotsin puolelta siskoni luota ja osa haettu sieltä montulta. Kuljetus tapahtunut peräkontissa ja laatikoissa ja auton jalkatiloissa...ei ehkä maailman turvallisempaa hommaa :(.
Lehet on vielä lehtipuhaltimella ottamatta pois.

Toivottavasti nyt ilmatki lämpenis ja sais alkaa ns. kunnolla pihatöihin. Monta asiaa ois tekemättä.
Eilen hain Iskusta tilaamani uuden paviljongin katon ja jännäsin väriä. Tilasin harmaan aikaisemman valkoisen tilalle. Harmaa on monesti vaikea väri, lähtee taittaan vaalean siniseen. Paketin raahasin ulos ja ainakin ensi vaikutelma oli YES, on hyvän harmaa. Katos, paviljongi ja kalusteet ovat Brafab merkkiset.
Kalusteet eli ruokapöytä ja kuusi korkeselkäistä tuolia käsinojilla tulee tässä myyntiin, kun saan uuden pöydän tilauksesta.Tuoliin kuuluu myös pehmusteet. Myyn sitten pakettina koko ryhmän.

Kerroinki aikaisemmin, että muutakin laitan sitten myyntiin...olenki osan komeroista käyny sillä silmällä läpi.Teen sitten oman kirppis postauksen tuotteista :).

Kello tikittää jo paljon, joten unten maille ... hyvää yötä.                               Päivi S

6 kommenttia:

 1. Huomenta!
  Kaunis ja näyttävä kukka tuo hortensia :) Kyllä ilmat sais jo alkaa lämmetä, nytki tuulee aivan mahottomasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, että vastaan vasta nyt...oltu reissussa ja tänään tullut. Hortensiat oli onneksi vielä hengissä, kiitos naapurin Minnalle hoidosta :) Hortensia on kyllä kaunis kukka . Surkeat kelit kyllä olleet :( ...eipä tuolla reissussakaan kaksiset ilmat olheet.

   Poista
 2. Näyttää niin kivoilta sinun istutukset, pitäis itselläkin alkaa laittamaan nyt pihaa, mutta täällä on niin onnettomat ilmat kokoajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tultu reissusta ja on jonkun verran rehevöitynyt penkit. Pientä karsimista pitäis kyllä tehä. Reissussa ilmat eivät olheet myöskään kaksiset :( Toivottavasti pian lämpenis, ei pahemmin pihalle haluta lähteä touhuileen. Hyvää Jussia sinne!!!

   Poista
 3. Hortensiat on niinkauniita ja näyttäviä!
  Toivottavasti lämpenee pian:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään Sari peukkuja ilmojen suhteen. Onneksi Hortensiat olivat hengissä ko tulthiin reissusta, etteivät olheet paleltunheet.

   Poista