maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesä 2014 ja jäätelö kesää toivotaan 2015


Täällä ei olla vielä kesäkukkia hankittu, paitsi pari hortensia mistä olenkin jo maininnut muissa postaukissani. Piti kaivaa arkistoa, että mitä kukkia olin viime vuonna laittanut ja minkä näköinen oli paviljonki?

Tänä vuonna varmaan tulee paviljonki sisustus muuttumaan väreiltään ja kukatkin vaihtuu erinlaisiksi. Lasisella kannella oleva rottinkinen pöytä on myyty ja tilalle onki varastossa jo uusi. Olen pikku hiljaa ostellut terassille uusia tyynyjä ym. juttuja. Täällä on ollut kylmät ilmat, joten ei ole oikein pystynyt mitään ulkona touhuileen.

Kattoo toisten blogi kuvia, niin monella on jo kaikki kukat laitettu ja terassit valmiina. Ite pitää nyt vähän aikaa tyytä kattoon viime vuotisia kuvia.


Olis niin kiva juoda aamukahvit auringon alla ja nauttia vihreydestä ja kukkien loistosta. No, tänään hain vähän kesäfiilistä tekemällä ite eka kerran elämässä jäätelöä.Olen jäätelön suurkuluttaja ja tämä vois olla yx terveellisempi vaihtoehto välillä, ettei aina kisko nassuun vain kermajäätelöa.


1 Annos

Kolmen raaka-aineen suklaapehmis!

  1,5 tai 2 pienempää kypsää banaania
  raakakaakaojauhetta 2-3rkl
  Kookosmaitoa notkistamiseen

Viipaloi banaanit ja laita 2 tunniksi pakastimeen. Sen jälkeen Sekoita kaikki aineet blenderissä.

Jos haluat kirpeyttä lisää vähän limettä ja jos haluat makeutta lisää vaniljaa. Jos haluat kunnolla makeaa, niin lisää hunajaa.


Iltakahvin kanssa söin jätskin ja lisäsin vielä muutaman pähkinän.
Itellä tuli vähän löysää, joten lisää varovasti kookosmaitoa. Tästä tuli ns. paksumpi pirtelö, mutta hyvää oli ja teen jatkossakin.


Öitä sinne ja nyt voi maha makeana laittaa nukkuun :)

                             Päivi S

2 kommenttia:

  1. Hui, ko on kylmää, mie laittelin kesäkukat jo tytön valmistujaisjuhlia aatellen ja ens yöksi luvattiin hallaa, saanähä paleltuuko nuo nyt, vai häätyykö lähteä laukothaan nuita suojiin, pah tämä suomen kesä!!!

    Vautsit, mitä jätskiä olet tehny, pitäs minunki koittaa joskus:)
    Koitama tareta Päivi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari helppo oli tehä, muistaa vain laittaa varovasti kookosmaitoa ettei tule liian löysää. Voi tehä myös kauramaitoonki vaihteluksi. Toisen satsin laitoin pakkaseen ja huomenna uudestaan saa herkutella. Toivotaan, että lämpenee :)

      Poista